[POMOC] Spawn (postavljanje)

Započeo Denis_Lapi, Januar 03, 2014, 17:01:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja skripta
Detaljan opis problema: Imam problem sa postavljanjem spawna, hocu da postavim da mi se za posebne uslove postavljaju odredjeni spawn-ovi (If, else if) stim sto ce mi ocitavati i skin i score..Imam problem sa tim sto mi ne ocitava skin koji je spremljen u scriptfiles fajl i iz njega se cita u OnplayerConnect, naravno i zapisuje u OnPlayerDisconect, takodje problem je i sa Levelom (score) sto mi daje neki nenormalni veliki lvl (primer: 13187956 itd..)
Dio skripte:
//================================= Spawn-ovi ==================================

//--------------------------------- Policija -----------------------------------
  if ((PlayerInfo[playerid][pLider]==1) || (PlayerInfo[playerid][pClan] ==1))
    {
    SetPlayerPos(playerid,1396.9000,44.0660,1054.1937);
    }
//------------------------------------------------------------------------------

else if (PlayerInfo[playerid][pScore] >= 1)
{
SetPlayerPos(playerid, 1543.0955,-1680.7620,13.6259);

}

//==============================================================================

Postavljeno je u OnPlayerSpawn cela ova skripta..
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

BUMP

Moze li neko pomoci, jako mi je hitno

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Meni je se cita kao PlayerInfo[playerid][pSkin]

Ee sad, kako da postavim da ni se ocita taj skin...

Probao sam:

SetPlayerSkin(playerid, pSkin);
SetPlayerSkin(playerid, Skin);
SetPlayerSkin(playerid, PlayerInfo[playerid][pSkin]);

Nikad mi ne da zeljeni skin..Sve nesto sto ne treba..

Izvinjavam se za BUMP

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Jel mozes da mi sredis isto tako za level tj score :D I hvala puno za ovo

Baca error

C:\Users\Novica\Desktop\Mod 0\gamemodes\MojMod.pwn(1542) : error 017: undefined symbol "ID"
C:\Users\Novica\Desktop\Mod 0\gamemodes\MojMod.pwn(1542) : error 017: undefined symbol "SKIN"
Poslednja Izmena: Januar 03, 2014, 21:04:24 POSLE PODNE od denis_lapi

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Ne ne, kad sam kopirao ubacio sam sve, pa mi se to compile, moja greska..Jel mozes za Level da mi napravis nesto, ali ne da mu podesi..Nego da kada se spawn-a da mu se cita lvl takodje i za skin treba isto, da mu se ocita skin..
Poslednja Izmena: Januar 03, 2014, 22:31:55 POSLE PODNE od denis_lapi

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com