|pomoc|Kako da popravim erore 5

Započeo Martin_Jankovic, Januar 01, 2014, 05:45:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: EGRP
Detaljan opis problema: Dobio sam erore sve napravim i doÄ'e mi 5 erora radio sam neso oko hitmene
Dio skripte:

C:\Users\Mario\Desktop\Cimer fraj\gamemodes\FarkiasRP.pwn(15911) : error 035: argument type mismatch (argument 2)
C:\Users\Mario\Desktop\Cimer fraj\gamemodes\FarkiasRP.pwn(16105) : error 017: undefined symbol "IsOnePlayAnim"
C:\Users\Mario\Desktop\Cimer fraj\gamemodes\FarkiasRP.pwn(16105) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Mario\Desktop\Cimer fraj\gamemodes\FarkiasRP.pwn(16105) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\Mario\Desktop\Cimer fraj\gamemodes\FarkiasRP.pwn(16105) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Mario\Desktop\Cimer fraj\gamemodes\FarkiasRP.pwn(16105) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

5 Errors.
Tko oce samnom otvoriti srv i da zna spojiti datubazu. Ja cu placati hosting .NEek me doda na FB https://www.facebook.com/jankovic.martin

Prvi error znaci da si negdje nesto izostavio
Drugi kaze da nemas definisano IsOnePlayAnim to si koristio a nemas definirato tj sta ti to radi
Treci error kaze ti da nemas ;
Cetvrti da imas nesto viska zagradu il nes
Peti error da imas previse errora na jednoj liniji
daj mi tu liniju tj 16105 pa cu ti rjesit

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."