[POMOC]Organizacija

Započeo domo101, Decembar 28, 2013, 20:41:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Editujem jednu
Detaljan opis problema: Ovako...htio bi napraviti mafiju LCN,znaci mod nije od 0 niti ista ima vec 7 organizacija,a meni treba za LCN imam vec izmapano sve gdje bi se nalazio,ali mi treba detaljno kako napraviti to znaci automobili,ulaz u bazu(kucu baze kapiju sam vec napravio) sverc droge i sve...ugl. imam sve systeme jer vec imam mafije/bande tako da nevjerujem da mi treba puno novih komandi ili tako nesto...i ako je moguce ako mi budete slali neke kodove da bude u cmd formatu ;D

jednostavno...
napravis isto kao i ovih 7 koje vec imas znaci
kapiju i postavis da mogu da otvore samo clanovi organizacije
kola isto tako postavis lokaciju auta i za taj auto napravis da moze samo taj id org 8 da vozi
i napravis im novi cet to mozes uzeti od prethodne org i raditi po tom...
eto neverujem da ce ti iko dati vise :) ili uraditi celo za dz  8) pawno i trazi tut bez truda se nista nece napraviti :)

Brate kazem ti da mi treba sve detaljno...znam i ja ovo sto si ti rekao da sve kao ostale napravim ali nezz kako -.- treba mi tut ili da mi neko drugi napravi...

definises skinove bande
kreiras mapu
u komandi daj lidera napravis novi slot za davanje novog id-ea
onda u komdandi lider ili sta vec napravis proveru dali je igrac clan lcn
uz pomoc enuma koje si mu dao
onda u /f chat komandi isto tako dodas proveru i chat...
onda dodas vozila i proveru dali je clan te org da bi mogao uci
to je to odprilike...
69

"onda u komdandi lider ili sta vec napravis proveru dali je igrac clan lcn
uz pomoc enuma koje si mu dao"

Taj dio nisam skuzio :S

pa ti pri postavki lidera
postavljas mu enum primer

PlayerInfo[playerid][pLider] = 1;

i onda pravis

CMD:lider(playerid, params[])
{
   if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 1)
  {
  kod...
  }
return 1;
}

Poslednja Izmena: Decembar 30, 2013, 21:23:04 POSLE PODNE od C++
69

ugl. napravio sam svega i svacega :D mislim da je dobro,osim ovoga, evo koje errore mi pobaca:
(35410) : error 029: invalid expression, assumed zero
(35410) : error 017: undefined symbol "cmd_izbaci"
(35410) : error 029: invalid expression, assumed zero
(35410) : fatal error 107: too many error messages on one line

[/code]
I to sve na ovoj crti:  CMD:izbaci(playerid, params[])

Evo cijela komanda: CMD:izbaci(playerid, params[])
{
    //#pragma unused help
//#pragma unused params
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,UB | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
    if(PlayerInfo[playerid][pLider] < 1) return SCM(playerid, -1, ""ZUTA"[UB] "SIVA"Samo Lideri!");
new IDizbacenog, kazna, string[128],sendername[MAX_PLAYER_NAME],giveplayer[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(IDizbacenog, giveplayer, sizeof(giveplayer));
GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
if(sscanf(params, "ui",IDizbacenog,kazna)) return SCM(playerid, -1, ""ZUTAUB Pomoc | "SIVA"/izbaci [ID] [Kazna | 0-Ne | 1-Da]");
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    if(!IsPlayerConnected(IDizbacenog)) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[UB] "SIVA"Taj igrac je offline!");
if(IDizbacenog == playerid) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[UB] "SIVA"Ne mozete sebi izbaciti iz org!");
if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 1 && PlayerInfo[IDizbacenog][pClan] != 1) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[UB] "SIVA"Igrac nije clan vase org!");
if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 2 && PlayerInfo[IDizbacenog][pClan] != 2) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[UB] "SIVA"Igrac nije clan vase org!");
if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 3 && PlayerInfo[IDizbacenog][pClan] != 3) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[UB] "SIVA"Igrac nije clan vase org!");
    if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 4 && PlayerInfo[IDizbacenog][pClan] != 4) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[UB] "SIVA"Igrac nije clan vase org!");
    if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 5 && PlayerInfo[IDizbacenog][pClan] != 5) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[UB] "SIVA"Igrac nije clan vase org!");
    if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 6 && PlayerInfo[IDizbacenog][pClan] != 6) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[UB] "SIVA"Igrac nije clan vase org!");
    if(PlayerInfo[playerid][pLider] == 7 && PlayerInfo[IDizbacenog][pClan] != 7) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"[UB] "SIVA"Igrac nije clan vase org!");
if(PlayerInfo[IDizbacenog][pLider] > 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[UB] "SIVA"Ne mozete izbaciti lidera!");
Poslednja Izmena: Decembar 30, 2013, 22:07:50 POSLE PODNE od domo101

jbt kako je uradjena neka od prije ti samo kopiraj stavljaj odma ispod i mjenjaj text da ne bude isti naziv nego stavis umjesto gsf ti stavi lcn i tako dalje i samo gdje su idovi mafija e tu promjeni da ne bude isto
Respect: Peter Memorex and C++