[Pomoc] Random 3Dtextlabel

Započeo ZC_Bob, Decembar 24, 2013, 22:55:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BE
Detaljan opis problema: Pa ne znam kako da napravim nesto tipa ovako: dodje admin, kuca /dajnesto [id] [stvar] i sad ovako, znaci kada ukuca tu komandu, da se uzima od tog igraca ime kome je dato nesto i ta stvar i da se napravi novi 3dtextlabel na nekim random mestima, imao bih npr 10-15 mesta i ne znam kako da ih napravim i na tom random mestu treba da ispise text "Ime_Igraca - stvar" ta stvar bih bio neki text isto... I naravno da ako je vec jedno random mesto zauzeto da se ne postavi preko njega opet nesto... Ako me razumete, pomozite...
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Imas vec jednu ovakvu temu a usput nista ne kapiram sta si rekao
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Ja nisam postavio ovakvu temu...
Pa kako da ti pojasnim jednostavnije? Neko kuca /dajnesto i taj kome je dao da mu se njegovo ime stvori na nekim random koordinatama, nesto tipa /dajnesto LZBugi kofer i jednostavno tvoje ime se pojavi na tim koordinatama i lepo da tamo pise 3dtext "LZBugi - Kofer" kontas sad?

CMD:dajnesto(playerid, params[])
{
new id, predmet[50];
if(sscanf(params, "us[50]",id,predmet)) return SCM(playerid, -1, "Koristi: /dajnesto [id igraca][ime necega]");
new randx=1+random(2000);
new randy=1+random(2000);
new randz=1+random(2000);
new string[256];
format(string, 256, "%s - %s", GetName(id), predmet);
Create3DTextLabel(string,0xFFFF00FF,randx,randy,randz,20.0, 0);
return 1;
}
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Sto se tice random koordinata, to bih ja izabrao 20 razlicitih mesta i onda na nekim od tih 20 mesta na random da se postavi taj text, kako cu to napraviti?