[POMOC] Problem oko servera

Započeo Vlex, Decembar 20, 2013, 19:06:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Ovako.Server radi na kucnom hostu sve OK,znaci sve normala.Ali kada sam ga stavio na panel znaci registrujem se sve normalno i trebam da se logujem...i kada se logujem pojavim se tamo kod farme i izbaci me iz sampa i crash...eh sad sam ja nes probao napravio da se spawnujem u kuci,ali opet me izbaci tamo kod farme i ne vidim nista oko sebe onda se portam i pojavim se gore na povrsini kod farme...i gdje god se portam uvijek na isto mjesto odem tj. kod farme..onda nema na serveru ni jednog vozila,a treba da bude kamara vozila od organizacija i od salona...to sam utvrdio tako sto sam probao portat vozilo do sebe...probao sam i stvoriti vozilo ali prikaze mi vozilo 0 je stvoreno i nigdje nista...Onda jos ni jedna komanda ne radi...npr. probam da se zaledim ne reagira..i tako svaka komanda...Plugine sam sve ubacio i sve kako treba namjestio i podigne se srw kako treba..Znaci nije unknown vec je kako treba...nezz do cega bi moglo bit. STA VI MISLITE?

Skripta koju koristim: Edit Subway RolePlay-a
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): http://prntscr.com/2cn5d4

Poslednja Izmena: Decembar 21, 2013, 16:57:01 POSLE PODNE od Streetboy

Pogledaj imas li u modu gdje definisano MAX_PLAYERS,ako ti bude npr 50 a na hostu ti je 100 slotova onda promeni..Meni je slican problem bio i do toga je bilo..

nema nigdje MAX_PLAYERS definirano  to je u mene u include a_samp  i stavljeno je na 500

I jos nesto...da nije mozda do formatiranja sta...       http://prntscr.com/2cr8tb                                                                                                                Ovdje mi pokaze da imam dosta ne iskoristenog prostora mada sam smanjivao string-ove na 128 gdje nije bilo potrebno i opet mi ovo izbacuje...bilo je negdje i string-ova 512...sad ja nezz sve to...skoro sam krenuo skriptat znam dosta,ali jbga nezz bas sve..na koliki text ide koje formatiranje i dali to moze bit uzrok ovog sto se dogadja? 

mada ja opet ne bi rekao da je to...uzrok je sigurno nesto sto nije isto na linuxu i na windowsu..jer na windowsu radi normala,a na linuxu ne radi kako treba
Poslednja Izmena: Decembar 21, 2013, 04:11:24 PRE PODNE od Vlex

U pravu si,problem je do neceg sto je razlicito na linuxu i windowsu,a to je vjerovatno plugins,probaj da apdejtujes na neku drugu verziju...Btw mozda bolje da stavis na officialni samp forum ovaj problem..

Jeli neko jos imao ovakav slican problem ili neko ko zna do cega je rijec?...Jos nisam rijesio   :-[

Ubaci ti ipak na vrhu #define MAX_PLAYERS brojslotovanahostu
Javi odmah da li je to to..

EDIT: Proslo 48h,nema odgovora autora teme,ide lock..
Poslednja Izmena: Januar 02, 2014, 21:05:30 POSLE PODNE od Streetboy