GTA SA - iOS

Započeo Vikkkeeecc, Decembar 14, 2013, 16:14:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lijep pozdrav svima!

Vjerovatno znate, no tokom tjedna je GTA San Andreas postao dostupan na iOS ureÄ'ajima.
Cijena mu je 7$, sto je zapravo vrlo malo, pa sam odlucio ne otić na kavu, već probati ovu igru :D

Dakle, igra je igriva sa on screen kontrolama, no narucio sam i bluetooth joystick, koji se vjerovatno podići način igranja za dvije-tri stepenice.

Na iPad2-u, igra ne "šteka", ima stabilni Framerate te bih se čak usudio reći da izgleda kao na PS2!
Evo par slika iz igre. Ukoliko stignem, krajem drugog tjedna ću napisati kratki osvrt na igru.

https://skydrive.live.com/redir?resid=6C0170FEC5CCC8C!116&authkey=!ABYRlX-Vh0ShBC0&ithint=folder%2c.jpg

Viktor
Poslednja Izmena: Decembar 14, 2013, 16:18:40 POSLE PODNE od Vikkkeeecc
Stay hungry, Stay foolish  :)

Lepo od tebe sto si ovo podelio sa nama, ali na Balkanu i nisu toliko cesti iOS uredjaji. :)

Citat: dnjl poslato Decembar 15, 2013, 01:18:49 PRE PODNE
Lepo od tebe sto si ovo podelio sa nama, ali na Balkanu i nisu toliko cesti iOS uredjaji. :)
Bas suprotno,ako pogledas statistiku od 2010 vise nego ikad se kupuju uredjaji sa iOS sistemom.
Pregledaj malo web stranice koje prodaju recimo (polovne) stvari otidji u apple sekciju i videces krs uredjaja krenuvsi od prastarog iphone 2 jos uvek se moze naci kod nas :D

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Citat: dnjl poslato Decembar 15, 2013, 01:18:49 PRE PODNE
iOS je na balkanu ja mislim čak i jači od androida, a 100 % od windows phone-a.

Na Balkanu iOS jaci od Android-a? Ne znam, ali u Srbiji nije 100%. Za Windows Phone se slazem. Svako ima svoje misljenje za iOS i Mac uredjaje, a vi verovatno znate koja su. :)
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2013, 09:35:04 PRE PODNE od dnjl

ZačuÄ'ujuće, da, iOS je na balkanu zastupljen jednako kao i Android, no nisam htio pokrenuti raspravu iOS vs Android, već napomenuti da danas u džepovima nosimo zapravo PlayStation2 s baterijom.

Jedva čekam tehnologiju 2015.-2016 te GTA IV na njoj...
Stay hungry, Stay foolish  :)