Odlazim sa balkan sampa

Započeo Ne zovi, Jun 19, 2010, 19:10:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja odlazim sa balkan sampa znate zasto?

Ovaj forum vise nije kao prije...prije je sve bilo fino i sve dobro...dok tu nije dosao r4z0r sa svojim komunistickim slikama i ostalim glupostima
Ovaj forum se preobrazio vise u svadju nego u zajednicu
Koliko citam postove u Samp Server oglasi...samo onaj server koji se dobro opise odlican vam je...a ove ostale nezelite ni pohvaliti ni pruziti priliku...tako nikad nikom necete pomoc...
U Web Stranice...stalno kad nije bas prava domena .com .net odma nevalja...pa neka ako im stranica bude uspjevala kupit ce
U Web Hosting...ako su cjene skuplje pa sta onda?vi nemate pravo govoriti drugim ljudima da su ludi...ako zele da zarade zaradit ce...netko ce kupit
Chrisu i ostalom admin i super moderator teamu cestitam na svemu...stvarno se vidi da pokusavate na sve moguce nacine da povratite postovanje drugih ljudi..Cestitam Correliu i pogotovo Chrisu...ja neznam kako vi to sve izdrzite kako imate zivaca...

To bi bilo to od mene...uzivajte i pozz veliki svima

MreR

Dovidenja, sretno u RL-u... ;)
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Ajde nek ti je sretno u RL...A nije bas bilo do razora(je i on na neki nacin kriv), balkan samp je najvise promjenio lice kad je doso weite i poceo spamat...

al vidis ovo..i Soprano vise nikako nije aktivan...Djuro je oso. Nikola isto nije aktivan...na sta ovaj forum sada lici?

Zivi bili pa vidjeli  :D, salim se... sretno dalje
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Istina promjenio se balkan samp i to naveliko...

Correlli

Citat: MreR poslato Jun 19, 2010, 19:10:17 POSLE PODNE
dok tu nije dosao r4z0r sa svojim komunistickim slikama i ostalim glupostima
Razor i ostali pobunjenici sa komunističkim i ostalim "bullshit" mišljenjem su već odavno uklonjeni sa ovog foruma.

Koliko citam postove u Samp Server oglasi...samo onaj server koji se dobro opise odlican vam je...a ove ostale nezelite ni pohvaliti ni pruziti priliku...tako nikad nikom necete pomoc...
Pa logično..? Ako otvaraš server i želiš da uspije onda je NORMALNO da ćeš ga opisati, a onaj tko ne opiše server.. pa zna se, taj server ne vrijedi ničemu.

Citat: MreR poslato Jun 19, 2010, 19:15:29 POSLE PODNE
i Soprano vise nikako nije aktivan...
Aktivan je od vremena na vrijeme kao i uvijek.

Citat: MreR poslato Jun 19, 2010, 19:15:29 POSLE PODNE
Nikola isto nije aktivan
Nikada nije ni bio previše.

Ludi Grad

Mrer srecno u RL, btw opet se skrece sa teme.... Forum je kakav takav ako vam se bude budite ako ne imate 10000 drugih foruma!!!

al aj reci mi sad...u sta se ovaj forum pretvorio?Prije je sve bilo mirno no sad svi se svadjaju vrjedaju itd

Ja od kada sam dosao na bs, nisam vidio niti jedan ispad ili slicno, da se netko vrijeda itd..
I normalno da server nece uspjeti, jer sada djeca procitaju tutorial kako napraviti server, skinu mod sa neta, prevedu ga, nadju besplatan host i otvore server.. Dali takav server moze uspjeti, ili se mora uloziti nekakav trud u njega?
Sretno ti u zivotu, izadji van, igraj nogomet, druzi se sa djecom..

EDIT : MreR vidimo se za par dana kada ces se vratiti. :*
Poslednja Izmena: Jun 19, 2010, 20:09:31 POSLE PODNE od [NG]In$ane

-NEW GENERATION Rising From Ashes-
http://www.ng-samp.org

Ja odlazim sa balkan sampa znate zasto?

Nezanima nas jer svi znamo da ces se kad tad vratit reklamirat svoj novi free server na obicnom gf modu ;)

Ako se netko nezeli potrudit opisat svoj server,znaci ulozit malo truda u svoj server i njegovu promociju onda niti ne zasluzuje uspijet a kamoli dobit neku pohlavu.Jer ako vlasnika boli briga zasto bi netko drugi trebo marit?Sto se tice pomoci mislim da ovdje svatko dobije pomoc oko onoga sto mu nije jasno.

U Web Hosting...ako su cjene skuplje pa sta onda?vi nemate pravo govoriti drugim ljudima da su ludi...ako zele da zarade zaradit ce...netko ce kupit

Svatko ima pravo na svoje misljenje i ima pravo kritizirat uslugu neke hosting tvrtke.Ako netko zeli zaradit nece napumpat cijene koje nisu nikome privlacne nego ce pokusat nekim popustima i akcijama privuc sto vise musterija i na taj nacin povecat svoju zaradu.

@Eto,mislim da sam odgovorio na velik dio tvog posta i smatram da apsolutno nisi u pravu ali shvatit ces i ti jednog dana neke stvari ;).

Uzivaj u zivotu.
Poslednja Izmena: Jun 19, 2010, 20:07:35 POSLE PODNE od dinkO14