[Pomoc] jedan PC,2 HDD

Započeo Neznamkosam, Novembar 18, 2013, 20:46:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

E,ovako imam jedan HDD od 120 GB u racunaru,sada nasao sam jedan od 80GB i hocu da ga ubacim u racunar
ukljucim ga na maticnu i sve to u biosu namjestim na boot device da se prvo bootuje ovaj hdd sa OS i dali je to sve ?
Ne treba nista vise da se radi ?

Citat: [LG:RP]| Kris poslato Novembar 18, 2013, 23:33:10 POSLE PODNE
Citat: [DV] Rex poslato Novembar 18, 2013, 20:46:16 POSLE PODNE
E,ovako imam jedan HDD od 120 GB u racunaru,sada nasao sam jedan od 80GB i hocu da ga ubacim u racunar
ukljucim ga na maticnu i sve to u biosu namjestim na boot device da se prvo bootuje ovaj hdd sa OS i dali je to sve ?
Ne treba nista vise da se radi ?
Pa sto ima veze bootovanje sa hdd jednostavno povrzi hdd na drugi slot i to je to

mora da bootuje prvi jer je tamo sistem.

To bi trebalo biti tamo samo ne znam da li si racunao koja ti je komponenta master, koja slave itd...

Citat
Pa sto ima veze bootovanje sa hdd jednostavno povrzi hdd na drugi slot i to je to
Kao sto je odgovorio [X-3] Ralph ima velike veze prvo mora da bootuje hdd na kome je OS posto ako uzmemo neki polovnjak koji ima razrne podatke ukljucujuci i drivere maticne... mogli bi se "poklati" posteno i napraviti velike probleme :D :P

CitatTo bi trebalo biti tamo samo ne znam da li si racunao koja ti je komponenta master, koja slave itd...
Nisam racunao na to mozes mi objasniti :) ?