[GM] Newest Ralph BaSic v0.2/v0.1

Započeo Newest Ralph., Novembar 15, 2013, 22:48:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime GM-a: Newest Ralph. FR/TDM/FUN/CRAZY/BASIC Mod

Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.):  svega ima

Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje): Tim system.... Stats system......

Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i slično...): Balkanski

Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako): Tim System Korisnik System

Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.): od 0 je.

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: sscanf streamer

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi: imaju svi u skripti..

Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i slično): Ma nisam puno nekih 1-2-3 sat nez.

Server na kojem je GM korišten://

Slike(OBAVEZNO, makar 2):

Video: //

Izradio: Newest Ralph.

Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.): SABO(T), Balkan SA:MP Ekipa i ostali imaju u modu
DOWNLOAD LINK (v0.1)
DOWNLOAD LINK (v0.2)
P.S. Samo da znate da sam ovaj radio mod iz dosade plus sam htio objaviti novim korisnicima koji se pitaju kako napravit timove/org/bande i slicno. Imate gotov sve. Samo nastavite. Možda bude i  v0.3 verzija u kojoj će biti svaÅ¡ta joÅ¡. Ako ne bude samo cu vam je predstaviti. Mozete menati vrstu moda i slicno!!.JoÅ¡ jedan put molim vas ne BRISITE creditse!!!
Newest Ralph.
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2013, 19:15:56 POSLE PODNE od [CH] ♫◄[Newest] |Ralph.|►♫

Citat: Will poslato Novembar 15, 2013, 22:50:59 POSLE PODNE
Lepo si ovo uradio svaka cast!!
Hvala
Vrag: Cudi me sto si to rekao iz mrznje pa neznas ni forwardovati nesto pricas daj suti molim te.
-LP Skinove nisam podesio bas lepe kao Å¡to vidite u tima id 2 vidite kakav je samo sam uradio obicno za vas bila dosada :D
Ovo što gor vidite EXYCH0 to je HUD kod mene neće biti kod vas to.
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2013, 22:55:02 POSLE PODNE od Newest Ralph.

Citat: Newest Ralph. poslato Novembar 15, 2013, 22:52:49 POSLE PODNE
Hvala
Vrag: Cudi me sto si to rekao iz mrznje pa neznas ni forwardovati nesto pricas daj suti molim te.
-LP Skinove nisam podesio bas lepe kao Å¡to vidite u tima id 2 vidite kakav je samo sam uradio obicno za vas bila dosada :D
Pa mrzim takve sto nesto pricaju a ne znaju nista svoje uraditi

Ma pusti ih krivo im :)
Možda i možda će doći v0.2 verzija dje ce biti kamaru boljeg i slicno :D

Lik ne zna ni forwardovati sto zna svako ko je bar jedan dan ucio o pawnu.Pratim te na forumu i ovo sam ocekivao jel se vidi da umes skriptati

Ma sve se vidi. Za ovaj mod bas ako bude do 1.0 verzije sve objavljen mozete napravit RP ili koju vrstu :P

Citat: Newest Ralph. poslato Novembar 15, 2013, 22:52:49 POSLE PODNE
Hvala
Ovo što gor vidite EXYCH0 to je HUD kod mene neće biti kod vas to.

Vec samp porta forwarda par puta al' mi treba jos.
Trazim skriptera.PM me.

Uskoro ide v0.2 verzija s kojom ćete imati STATS System,Admin system Donator System i nista vise i ostalo će te raditi sami.
Prekinit ću razvoj i skriptanje ovog moda jer imam obaveza i tako. Nadam se da sam pomogao uskoro ide :D

Mod kao mod mozete vi sebi dodavat ostalo. Imate Timove i tako to.
Uskoro ide v0.2

Hvala.
Znači došao je novi tim(Hitman) + novi spawn + novi spawnovi timova + Admin system(ne dovršen) + Singleplayer sifre(HESOYAM itd),
Eto v0.2.5 verzije uživajte ;)
DoraÄ'ujte ako ako i ako možda objavim v0.3
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2013, 19:22:00 POSLE PODNE od [CH] ♫◄[Newest] |Ralph.|►♫