Moze li jedno malo pojasnjenje?

Započeo Novi, Jun 18, 2010, 16:13:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dakle trebam vasu pomoc..Kako da napravim da kada clan udje u auto FBIa da moze koristiti /m , da moze uhititi u njemu i slicnu..kako da napravim da kada clan CNN udje u CNN kombi da u njemu moze koristiti /news ili nesto trece..kako da kad clan taksista udje u auto da moze koristiti /fare...

Hvala unaprijed!

za /m koristi newcar, ako si upoznat s tim, /news takoder newcar, takoder i /fare xD.. pretrazi za newcar, i pokusaj shvatit..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

ja ti mogu napravit tut za sve ovo al mi se neda xd,jer mi treba polo sata najmanje da sve to napisem kak to sve napravit niej bas lako,pitanje ti je dosta tesko jer moras radit dosta toga,ja bi ti napravio npr.za cnn sve al da ti drugi onda prave za fbi i ostalo...

za cnn sam uspio napravit , tamo je vec bilo ubaceno za newcar , ali za taxi npr kad odem pod komandu /fare pise mi car id -.-''..

Pa isto newcar lol, pronadjes koji je ID taj taxi auto, i ubacis pod /fare to..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

to je jako lose tako raditi, bolje ti je da strpas aute iz iste grupe u jedan array(npr. taxi aute u "g_TaxiCars") i onda radis jednostavan loop kada hoces saznati jeli neki vehid taxi, takoder tako imas i mogucnost(uz malo dodatka koda) da napravis lodiranje iz file-a. sve samo ne ovako kada IDove direktno jer to je jednostavno LOSE!

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Jun 19, 2010, 13:50:25 POSLE PODNE
to je jako lose tako raditi, bolje ti je da strpas aute iz iste grupe u jedan array(npr. taxi aute u "g_TaxiCars") i onda radis jednostavan loop kada hoces saznati jeli neki vehid taxi, takoder tako imas i mogucnost(uz malo dodatka koda) da napravis lodiranje iz file-a. sve samo ne ovako kada IDove direktno jer to je jednostavno LOSE!
daj bullet ne seri :S...
vidis da je lik pocetnik...
nemoj ga odmah sa loopovima i arrayima...

Citat: Sam ãƒ,, poslato Jun 19, 2010, 14:15:34 POSLE PODNE
Citat: JoeBullet v2.1 poslato Jun 19, 2010, 13:50:25 POSLE PODNE
daj bullet ne seri :S...
vidis da je lik pocetnik...
nemoj ga odmah sa loopovima i arrayima...
bolje neka sad nauci nego kasnije, jer ako npr. doda sad napocetak neki auto ode mu sve(posto ce se idovi pomaknut) pa kazi da mu je tako lakse  :D :D