SampArena - okupljanje ekipe

Započeo Chris, Jun 17, 2010, 18:59:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zašto okupljanje?
Razlog je jednostavan, kada se samparena zatvorila dana 30.08.2009 svi smo bili kako da kažem "tužni" iako je to bio samo jos jedan server za vas ostale za nas koji smo igrali tamo je bilo malo drukčije, jedan od razloga kojim se možemo i ponositi je naš Zoran (Djuro_Zero), stvarno super skripter i čovjek, iako nije imao mnogo vremena za igru ponekad je znao doci i zabaviti se s nama iako nije ni u sličnoj dobnoj granici sa nama ostalima, odlučili smo sada nakon skoro pa jedne godine od zatvaranja samparene napraviti dvodnevno okupljanje ekipe.

Kako če okupljanje izgledati?
Okupljanje ce trajati sve zajedno dva dana, prvi dan ce na serveru biti stari GF LS mod kojeg svi pamte i nakon kojeg je mnogo igrača i otišlo, a drugi dan ce na server biti postavljen najnoviji mod sa samparene Country Side mod sa radnjom u selima pokraj LS-a, kroz ta dva dana cemo se zabavljati održavati partye i raceove na serveru, isto tako se nadam da cu uspjet nac cjeli admin tim da dode i zaigra ponovo sa nama, svi koji su igrali na samparena serverima su pozvani a isto tako i oni koji nisu znali za samparenu a žele saznati što je bila mogu doći.

Kada će se sve održati?
Okupljanje ce se održati 00.00.2010 u 20,00 sati kada ce na serveru biti GF LS mod, taj mod ce biti na serveru kroz cijelu noć i sljedeci dan, 00.00.2010 u 20,00 sati cemo na server staviti Country Side mod koji ce na serveru takoÄ'er biti cijelu noc do kraja sljedeceg dana.

Tko je pozvan na okupljanje?
Na okupljanje su pozvani svi stari igrači sa samparene ali isto tako i svi ostali koji su željni zabave na 2 dana, ako mislite da ćete doći i odmah traziti admina i dobiti ga onda ni nemojte dolaziti, admini na serveru ce moci biti svi koji su prije na sampareni bili admini, dakle svi su dobrodošli na zabavu :)

Ostale informacije:
Ime servera: SampArena RolePlay
IP servera: Nepoznat
Vrijeme prvog okupljanja: 00.07.2010 u 20,00h
Url foruma: www.SampArena.com

ÄŒekamo vas u velikom broju SampArena ekipa :)

Napomena: Datumi okupljanja jos nisu poznati ali sam morao objaviti temu jer je procurilo u javnost prije nego sam očekivao, uglavnom okupljanje ce bit pocetkom 7 mjeseca...

I da ovo nije ponovo otvaranje SampArene nego dvodnevno okupljanje koje je Zoran(Djuro) dopustio, dakle samo da se zna :)

Navratim sigurno :D

Odsutan dok ne doÄ'em.

Znaci to ce biti samo 2 dana, a Samparena se nece otvarat?
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Ludi Grad

Citat: ♫â—,,Chris►♪ poslato Jun 17, 2010, 18:59:13 POSLE PODNE
Napomena: Datumi okupljanja jos nisu poznati ali sam morao objaviti temu jer je procurilo u javnost prije nego sam očekivao, uglavnom okupljanje ce bit pocetkom 7 mjeseca...
I da ovo nije ponovo otvaranje SampArene nego dvodnevno okupljanje koje je Zoran(Djuro) dopustio, dakle samo da se zna :)

Nesmijemo otvarat ;) da nas ne tuži zoran... tj mene ::) ali kad se ekipa naÄ'e jednom onda cemo mozda otvorit server pod drugim imenom i neki mod napravit posto nam nece mod dat zoran nego to samo za okupljanje ce on stavit

e sigurno cu doci vidjet,jer zelim vidjet kakva je samp arena posto nisam nikad na njoj igrao ;)
Poslednja Izmena: Jun 17, 2010, 19:39:59 POSLE PODNE od [ST]Boky

Citat: [ST]Boky poslato Jun 17, 2010, 19:39:41 POSLE PODNE
e sigurno cu doci vidjet,jer zelim vidjet kakva je samp arena posto nisam nikad na njoj igrao ;)

Takoder, zao mi je sto nisam dosao nijednom, a sad cu doci sto posto.
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

DoÄ'em da opet zezam muriju i te *diote. :P

Sto vamo Djuro neda taj mod CountrySide i vi lepo uzmete host i lepo ponovo pokrenete SAMP ARENU  ;) Kad je toliko volite, nije valjda djura takav covek da vam neda mod  >:(

super ja cu malo skoknuti da vidim kolko vas je i kakva je skripta ;D

Citat: >â˜...| Plawi |â˜...< poslato Jun 17, 2010, 20:05:15 POSLE PODNE
Sto vamo Djuro neda taj mod CountrySide i vi lepo uzmete host i lepo ponovo pokrenete SAMP ARENU  ;) Kad je toliko volite, nije valjda djura takav covek da vam neda mod  >:(
Gle stvar je u tome da se on mucipo za taj mod... i ja bi mu platio da mi ga proda, ali iz tog moda je nastala croherza mod danasnji tako da je to malo teze  :-\

ma svakako da ce biti tamo mario i andrej kumanovac ali igracemo od jedan acc xD

Citat: BalkanStyle|Tinu_Tuna poslato Jun 17, 2010, 20:58:54 POSLE PODNE
to Chris majstore , ajde napravi toaldabude posle 30.6.2010.
Pa pise ti da ce bit pocetkom sedmog mjeseca... i regajte se stara ekipa na www.samparena.com

Citat: INE$TA$ION poslato Jun 17, 2010, 20:35:38 POSLE PODNE
javi mi kada dode ip

• IP:178.63.17.210:7806

:)
Citat: zerocoolosZatim su tu meni osobno dva najdraza
admina,a to su Funky i Kreso,decki hvala vam na
vasem trudu i zalaganju,sa vama mi je bilo puno lakse voditi samparenu.