[Predstavljanje] Tomi

Započeo dr.Tomo, Oktobar 24, 2013, 11:42:12 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Moje RL ime je Tomi [Često ime IG je Tommy Montana] za one koji me žele bolje upoznati njima ću dati prezime!

Gde živite i gde ste roÄ'eni: Živim u Hrvatskoj roÄ'en sam u Zagrebu ali tamo ne živim...

Koliko imate godina: 17

Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Za forum nemam primjedbi, super se snalazim i max. je ureÄ'en, naravno uvijek može i bolje!

Vaše misljenje o forumu: Rekao sam vam već! Na njemu se može puno toga naučiti što je mislim od svega i najbitnije...

Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Balkan Games ali nisam više toliko aktivan na njemu...

Koliko dugo igrate SA:MP: oko 3 godine

Da li Skriptate ili Mapate: Uuu i mapam i skriptam. Intenzivo sam se počeo baviti mapanjem i skriptanjem prije 2 godine! Imam brojne uradke ali ih ne dajem svakome. Uz mapanje i skriptanje ureÄ'ujem forume ne za novac naravno, moja je želja samo pomoći maldim SAMP-erima da im bude Å¡to bolje IG i na SAMP forumima :D i naravno potičem ljude na igranje SAMPA.

NapiÅ¡ite nam neÅ¡to o sebi: Pa eto pola toga sam vam rekao u prethodnom pitanju :D Ovim putem pozivam one kojima treba bilo kakva pomoć u vezi SAMP foruma [oko ureÄ'ivanja] i oko servera neka mi se jave u PP :D Naravno ne želim nikakav novac možda poziciju IG samo. Eto ovim putem pozdravljam i sve one koje poznajem i ne poznajem te administraciju foruma! Želim vam svu seću u daljnjem radu.

Member since 13.08.2013. godine
"Bit će zlato sve što taknem, nek me zovu institucija"
www.story-life.net

Dobrodosao,uzivaj i postuj pravila..

Dobrodošao , uživaj i poštuj pravila.