Preporuka SAMP servera.

Započeo Forbs, Jun 16, 2010, 16:55:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo odlučio malo zaigrati pa poÅ¡to več duže vrijeme nisam u trendu zanima me koji mi server preporučujete.Neigram radi admina,imao sam ga na ch  jednostavno želim neki domaći server gdje mogu uživati a gdje neču naletiti na razne invalide mada več sad previÅ¡e tražim.Server treba biti koliko toliko pun da mogu igrati sa nemkim a ne da tražim ljude po mapi.Hvala unaprijed ukoliko neko bude voljan ostaviti svoj komentar...

CH, stalno ima igraca, je da ima dosta balavaca, ali naici ces na decke od 17-20 god bez problema... admini super, cheatera nema, poslova puno, bizeva puno, scripta za 10...

GeForce ili Balkan Underground.. sve normalno, dobra ekipa

Na CH se niko ne zna ponašati i za svaku greškicu dobit ćeš kaznu, admini su shit itd...

Citat: â,,¢ Elmedin â,,¢ poslato Jun 16, 2010, 17:04:31 POSLE PODNE
Na CH se niko ne zna ponašati i za svaku greškicu dobit ćeš kaznu, admini su shit itd...

Slazem se iako nisi trebao vrjedat.

Preporucujem Balkan Undergorund, 25-50 igraca dnevno, IP: 188.72.225.174:3500
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Cuj ako igras samp samo radi zabave moj prijedlog ti je Los Balkan,zabave ti tamo sigurno falit nece.Ako volis RP nacin igre jedini server na balkanu koji kolko tolko moze rec da je RP je GeForce pa ti u tom slucaju njega preporucujem ;).

Los Balkan ili UnderGround :D

Odsutan dok ne doÄ'em.

Uskoro ce New Generation, bila je dobra RP ekipa, nekada je i bilo igraca.. Nekada nije..
Mozes tamo probati, mod ce biti 10x bolji nego prosli NG modovi,

-NEW GENERATION Rising From Ashes-
http://www.ng-samp.org

Balkan Underground.
To je jedan od jacih servera na Balkanu.
Ima zabave i svega . . .
Evo IP : 188.72.225.174:3500
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Ma J**** SA-MP Nadji normalnu igru i igraj ili ako ti se igra SA-MP Igraj na Stranom SRV a ako bas oces Balkanski SRV GF! ! !

Ovo ostalo sve balavci do balavca a na CH Dobis ban ako nekome kazes GONISE

JBT pa ti sada vidi dali se isplati igrati na CH pa ti dodje neki balavac raspizdite i kazesmu OD*EBI i dobis BANN po meni se neisplati trositi vrijeme na CH ! ! !

Citat: GTA Carrera poslato Jun 16, 2010, 19:54:36 POSLE PODNE
Ma J**** SA-MP Nadji normalnu igru i igraj ili ako ti se igra SA-MP Igraj na Stranom SRV a ako bas oces Balkanski SRV GF! ! !

Ovo ostalo sve balavci do balavca a na CH Dobis ban ako nekome kazes GONISE

JBT pa ti sada vidi dali se isplati igrati na CH pa ti dodje neki balavac raspizdite i kazesmu OD*EBI i dobis BANN po meni se neisplati trositi vrijeme na CH ! ! !
CH je mozda malo prestroga -.-, ali morate postovati jedni druge.
Iako mislim da GONI SE nebi trebao biti ban jer to moze biti kao IC uvreda.Nista sttrasno
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Ne, samo igrači moraju poÅ¡tivat admine, kad budem imo limita poÅ¡aljem ti vrijeÄ'anje admina i prijetnje... i to ne bilo kakvo vrijeÄ'anje,, i niÅ¡ta im ne naprave :D

Forbs preporucujem ti Los Balkan,danas sam usao,i stalno se odrzavaju raceovi,ekipa super,zajebavaju se itd... :)

na ch dodji al nece biti vremena za tebe ima 140 igraca a,samo ce se GSovi o tebi brinut,al ako imas nekog frenda na CH mozes i tamo :)
Citat: zerocoolosZatim su tu meni osobno dva najdraza
admina,a to su Funky i Kreso,decki hvala vam na
vasem trudu i zalaganju,sa vama mi je bilo puno lakse voditi samparenu.

Ako postoji RP server da valja to je GeForce ubedljivo njazabavniji i po meni najbolji igram na njega odavno i mod je predobro uradjen svaki update je ko nekima GR