[0.3x] Balkan Vision RPG/DM [www.balkan-vision.com]

Započeo (BV) Domy, Septembar 27, 2013, 18:48:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.


Balkan Vision RPG / DM
Administracija: Domy Cruz, Josip Coklo, John Teller i Ivan Devils.
Server IP: 193.192.59.7:7800
Forum link: www.balkan-vision.com
Facebook stranica: https://www.facebook.com/balkanvisioncommunity
Youtube kanal: http://www.youtube.com/user/balkanvisionrpgdm
Server otvaranje: 29.09.2013.

Pozdrav dragi igrači/ce SA:MP-a s ponosom vam predstavljamo novi server Balkan Vision. Balkan Vision je RPG/DM server koji je poceo sa radom 20.06.2013. godine. Server su osnovali Domy Cruz (skripter) i Josip (web dizajner). Na modu se radilo oko 4 mjeseca s ciljom da uradimo sto unikatniji i bolji server od ostalih nakon sto smo i uspjeli. Posjetite nas i dovedite prijatelje. U nastavku mozete procitati nas opis i vidjeti neke slike sa servera. Nadam se da će vam se svidjeti opis jer je u njega uloženo jako puno truda i vremena.

Kada uÄ'ete na naÅ¡ server prvo Å¡to morate učiniti je prihavtiti pravila servera kako bi nastavili sa registracijom, nekon Å¡to ste pritisnuli "Prihvati" otvorit ce vam se novi dialog u koj morate upisati vaÅ¡ spol, te nakon Å¡to ste to učinili jos vam samo preostaje da upiÅ¡ete vaÅ¡u lozinku i registracija je zavrÅ¡ena.

Slike register systema:


Za sada na serveru postoje 7 poslova sa raznim mogučnostima. Maksimalni skill na svakom poslu je 500, skill se povećava vožnjom ruta, 1 ruta 1 skill. Sa većim skillom povečava vam se plača te imate više mogučnosti.

MEHANIÄŒAR
Kao mehaničar imate mogučnost popravljanja, bojanja, ali i tunanja vozila drugih igrača Å¡to vam omogućuje dodatni profit. Zadatak mehaničara je da doveze djelove na odreÄ'eno mjesto.

Mehaničar komande:

-/sell -/spray -/parts -/quitjob

Slike mehaničar baze:

ZAÅ TITAR
Kao zaÅ¡titar imate mogučnost prodavanja pancirke, palice, Å¡tapa, boksera i pistola drugim igračima Å¡to vam omogučuje dodatni profit. TakoÄ'er u zaÅ¡titar bazi imate mogučnost uzimanja pancirke, ćim vam je veći skill dobivate vise pancirke. Zadatak zaÅ¡titara je da dostaviti novac svim bankama na serveru.

Zaštitar komande:

-/sell -/guard -/quitjob

Slike zaštitar baze:

DOSTAVLJAČ
Kao dostavljač imate mogučnost prodavanja droge i materijala drugim igračima Å¡to vam omogučuje dodatni profit. Zadatak dostavljača je da dostavi produkte do odreÄ'enih bizova, postoje 3 vrste rute: dostavljanje po restoranima, ammunationima i kaficima.

Dostavljač komande:

-/sell -/dostava -/quitjob

Slike dostavljač baze:

BOLNIÄŒAR
Kao bolničar imate mogučnost prodavanja adrenalina i zdravlja drugim igračima Å¡to vam omogučuje dodatni profit. Zadatak bolničara je da dostavi ljiekove na odreÄ'eno mjesto.

Bolničar komande:

-/sell -/cure -/quitjob

Slike bolničar baze:

ODVJETNIK
Kao odvjetnik imate mogučnost smanjivanja zatvorske kazne drugim igračima što je ujedno i zadatak odvjetnika. Ukoliko ste u zatvoru možete pozvati odvjetnika sa komandom /pozovi da vam smanji zatvorsku kaznu.

Odvjetnik komande:

-/sell -/documents -/quitjob

Slike odvjetnik baze:

GROBAR
Kao grobar trenutno nemate mogučnost prodavanja usloga drugim igračima. Zadatak grobara je da dostavi lijes na odreÄ'eno mjesto.

Grobar komande:

-/coffin -/quitjob

Slike grobar baze:

VOZAČ BUSA
Kao vozač busa trenutno nemate mogučnost prodavanja usloga drugim igračima. Zadatak vozača busa je da prevozi putnike do odreÄ'enih CP-ova, igrač zaposlen kao vozač busa moze birati izmeÄ'u dvije vrste ruta.

Vozač busa komande:

-/sell -/route -/quitjob

Slike bus baze:


Na serveru postoji 6 organizacija od kojih su 2 bande, 2 mafije, 1 legalna i jedna ilegalna organizacija.

L.S. POLICE DEPARTMENT

Ova organizacija zadužena je za red i mir na serveru. Posao ove organizacije je da hapsi igrače koji rade nered na serveru. Lideri i podlideri ove organizacije imaju pravo raditi racije na dok i druge organizacije.

Slike LSPD baze:

YAKUZA MAFIA

Yakuza Mafia je Japanska mafia koja je igrom slučaja dospjela u Los Santos te se tamo odlućila obnoviti i započeti s poslom. Naime, Yakuza Mafia je u Japanu sreÄ'ena od strane policije te su odbjegle Yakuze dosle u Los Santos i tamo obnovile Mafiu. Uglavnom se bave prostitucijom i bijelim robljem. ÄŒlanovi Mafije se mogu prepoznati po izrazajno istetoviranim tijelima. VjeÅ¡ti su u borilačkim vjeÅ¡tinama te ih se često može vidjeti na motorima. SjediÅ¡te im je u samom srediÅ¡tu grada.

Slike YM baze:

LA COSA NOSTRA

La Cosa Nostra je Sicilijanska mafija koja je u Los Santos došla u potrazi za novim terenom odnosno došla je proširiti posao. Iako se LCN bavi poslovima kakvima se bavi, a to je: reketarenje, prostitucija, bijelo roblje, a kasnije i droga, oni i dalje drze do svoga ugleda, imaju ljude na visokim pozicijama u vladi, policiji pa su vrlo dobro zastićeni. LCN je obitelj te je mafija uvijek bila u rukama obitelji Corleone. Naravno vrlo su bogati pa imaju sjedište na odličnom položaju i imaju odlićna vozila. Smatra se jednom od najjačih mafija na svijetu.

Slike LCN baze:

BALLAS GANG FAMILY

Ballas Gang Family je ulična banda Los Santosa. Možete ih zamijetiti kako na ulicama dilaju drogu i oružije. Njihovi smrtni neprijatelji su članovi bande Grove Street Family koji su im velika konkurencija u dilanju. Ratovi izmedju tih dviju bandi vjerojatno nikad neće prestati. Članove BGF-a možete lako prepoznati po ljubičastim bojama.

Slike BGF baze:

GROVE STREET FAMILY

Grove Street Family je joÅ¡ jedan ulična banda Los Santosa. Bave se dilanjem droge i oružja te su često zbog toga napadani od policije. Drže se kao obitelj te je uprava bande obiteljska. Zakleti neprijatelji su im članovi bande Ballas Gang Family, a borba izmeÄ'u njih je napeta. Možete ih prepoznati po zelenim bojama.

Slike GSF baze:

HITMAN AGENCY

Hitman Agency je elitna organizacija koja se drži u strogoj tajnosti. O njoj se ne zna mnogo. Zna se da su u Agenciji samo profesionalni ubojice koji ubijaju za novac. Govori se da su obrijanih glava te da na zatiljku imaju tajanstveni kod, no ništa od toga nije sigurno, a policija im ne moze ući u trag pošto se svjedoci ubojstava hitmana boje odati bilo kakve informacije u strahu za vlastiti život.

Slike HA baze:


AUTO SALON
Na serveru možete posjedovati najviše 3 vozila koje možete kupiti u Auto Salonu. Svaki igrač ima mogučnost prodaje, parkiranja, mijenjanja boje, lociranja i zaključavanja svoga vlastitog vozila. U salonu ima ograničen broj vozila sto znači da salon može ostati bez zaliha samim time raste i cijena vozila što igračima omogučuje veliku zaradu. Auto možete kupiti u salonu vozila "Wang", logaciju salona možete pronaći pomoću /gps komande.

Slike auto salona:

GLAD SYSTEM
Textdraw koji vam pokazuje koliko je vas lik IG gladan nalazi se u lijevom donjem kutu ekrana kod radara. Svakih 10 minuta makiva se 1 točkica, ukupni broj točkica je 10. Kad vam se maknu sve točkice umrjet ćete od gladi to možete spriječiti u biznisima namjenjenim za jelo a to su: restorani, burger shoti i cluckin belli.

Slika glad textdawa:

WAR SYSTEM
Svaki lider bande/mafije ima mogučnost da ponudi war drugom lideru bane/mafije ukoliko drugi lider prihvati war, započinje rat izmeÄ'u te dvije organizacije u trajanu od 20 minuta.

Slika war rezultata:

HOUSE SYSTEM
Na serveru ima jako puna kuća koji su razvrstani po levelima: vile za igrače lvl 5+, srednje kuce za igrače lvl 3+, a male kuće za igrače lvl 1. Vlasnik kuće ima mogučnost zaključavanja, spremanja (droge, materijala, oruzija, liječenja), postavljanje cijene renta i prodaje drugom igraču. TakoÄ'er svaki igrač može rentati u bilo kojoj kući ukoliko je vlasnik to dozvolio.

Slike house systema:

BIZNIS SYSTEM
Na serveru postoje sljedeći biznisi: restorani, banke, ammunationi, teretane, 24/7 trgovine, nični klubovi, biznisi sa pićem i sa odjećom. Vlasnik biznisa ima mogučnost dizanja novaca iz blagajne i prodaje biznisa drugom igraču.

Slike biznis systema:

OGLAS SYSTEM
Na serveru postoje 2 načina davanja oglasa. Prvi način je stavljanje oglasa na plakate koji su postavljeni po cjelom gradu, a drugi je na chat. Oglas možete predati u bankama.

Slike oglas systema:

DOK SYSTEM
Kao Å¡to sam već naveo gore na serveru postoje 2 bande i 2 mafije koje se bore za prevlast na doku. Svaki član bande/mafije ima mogučnost dostave droge i materijala u svoj sef sa kamijonom koji se nalazi na doku. Kud uÄ'ete u kamijon počinjete sa punjenjem koje traje 5 minuta, kada ste napunili kamion odnosno kada vam je textdraw sa postotkom punjenja doÅ¡ao do 100 posto pokazat će vam se crveni marker dok kojeg morate doći kako bi uspjeÅ¡no dostavili materijala i drogu u vaÅ¡ sef.

Slike dok systema:

SYSTEM DOZVOLA
Na serveru možete položiti za letenje, plovidbu i auto. Da bi započeli polaganje morate uću u vozilo namjenjeno za polaganje. Lokacije za polaganje možete pronaći pomoću /gps komande. TakoÄ'er ukoliko radite neke neprihvatljive stvari kao npr. DB-ate, koriste elisom ili nest slično član LSPD-a vam ima pravo oduzeti dozvolu te morate ponovo polagat.

Lokacija polaganja za auto:

Lokacija polaganja za letenje:

Lokacija polaganja za plovidbu:

STATS KOMANDA
Da bi provjerili svoje stastistike potrebno je upisati komandu /get stats. Stats je ureÄ'en u textdrawu Å¡to omogučuje pregledan prikaz vaÅ¡ih podataka.

Slika stats komande:

I još mnogo toga možete vidjeti na našem serveru. Forum otvaranje danas u 20:00h, server otvaranje 29.09.2013. u 20:00h. Ugodno igranje želi vam vaš BV Admin Team.
Poslednja Izmena: Septembar 28, 2013, 10:55:00 PRE PODNE od Agent007



Opis odlican, skripta mi se cini dobra ne svidjaju mi se 2 stvari a to su stats izgled, i bilbordi, i ako bi mogao znati ime vaseg mapera, svaka mu cast :)

Opis je extra , srecno, ali nesvidjaju mi se lokacije bandi i mafija pogotovo hitmena :)


Jako lijep opis, samo ostavite credit-se na forumu, dizajn nije vas :)
Sretno!

Citat: [LV:RP] αησηумσÏ...Ñ• poslato Septembar 27, 2013, 19:51:09 POSLE PODNE
Opis odlican, skripta mi se cini dobra ne svidjaju mi se 2 stvari a to su stats izgled, i bilbordi, i ako bi mogao znati ime vaseg mapera, svaka mu cast :)
Maper sam isto ja :D

Citat: Coldplay poslato Septembar 27, 2013, 20:50:23 POSLE PODNE
Jako lijep opis, samo ostavite credit-se na forumu, dizajn nije vas :)
Sretno!
Dizajn smo dobili od vlasnika mada je jako puno toga ureÄ'eno.