[TUT] Kako napravit CS 1.6 Server

Započeo [CH] Dedica, Jun 15, 2010, 17:40:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

amxmodx je program baziran na half life modu on vam omogucava da jednostavno editujete i pravite svoje CS 1.6 server-e i podrzava sve modove GunGame , DM itd

Kako ga instalirati

Prvo morate da skinete amx mod x sa google-a i da ga instalirate bilo gdje zatim ga pokrenete i sve datoteke stavite u cstrike folder koji se nalazi u folderu igre

Instalirati Amx Pluginove

Da bi vam pluginovi radili morate skinut i .amxx i .sma

isto tako dobijate kada skinete join ip plugin

kopirajte join_ip.amxx u
Counter-Strike 1.6\cstrike\addons\amxmodx\plugins

a join_ip.sma u
Counter-Strike 1.6\cstrike\addons\amxmodx\scripting

idite u Counter-Strike 1.6\cstrike\addons\amxmodx\configs i otvorite plugins.ini i kopirate tekst ;join_ip.amxx u plugins.ini unser "Custom - Add 3rd party plugins here " gotovo

Dodavanje admina

idite na Counter-Strike 1.6\cstrike\addons\amxmodx\configs
otvorite users.ini: i pisite:

"nick" "pass" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

kada otvorite counter onda kucate u konzoli
setinfo "_pw" "pass"

Access Leveli:

a    imunitete ne mogu vas ban kick itd
b    rezervise vam se slot
c    amx_kick komanda
d    amx_ban i amx_unban komanda
e    amx_slay i amx_slap komanda
f    amx_map komanda
g    amx_cvar komanda
h    amx_cfg komanda
i    amx_chat i ostale chat komande
j    amx_vote i ostale vote komande
k    pristup sv_password cvar-u
l    pristup amx_rcon komandi i rcon_password cvar
m    nasumicni level A (za dodatne pluginove)
n    nasumicni level B
o    nasumicni level C
p    nasumicni level D
q    nasumicni level E
r    nasumicni level F
s    nasumicni level G
t    nasumicni level H
u    pristup meniju
z    korisnik ( nije admin)

Dodatni Pluginovi :

StatsMe - za /top15 i /statsme

Damage Indicator - da se vidi koliko ste protivniku HP skinuli
Poslednja Izmena: Jun 15, 2010, 20:16:02 POSLE PODNE od Hummer^

Real-Life informacije

Ime : Vedad
Prezime : Fetahovic
Nadimak : Dedica
Zanimanje : Zigolo
Pol : Musko
Godine : 17

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

Prvo, ovo nije tut za kako napraviti cs server,  nego je ovo tut za kako dodati amxmodx u cs server, drugo .sma fileovi su nepotrebni za pokretanje plugina kolko ja znam, trece counter strike server mozete imati i bez amx mod x-a
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Jun 16, 2010, 10:50:48 PRE PODNE
Prvo, ovo nije tut za kako napraviti cs server,  nego je ovo tut za kako dodati amxmodx u cs server, drugo .sma fileovi su nepotrebni za pokretanje plugina kolko ja znam, trece counter strike server mozete imati i bez amx mod x-a

mozes ga ti imat bez ali ovako je najlakse a sta mislis zasta se dodaje amxmodx u CS ? valjda da se ljepse igra nezz?  >:(a

Real-Life informacije

BS i ostale informacije

Rank :
Profil : Click Skype : Vedad_Phantoom CH-RP : ex Head Admin CH-FPS : ex Head Admin CH status : Legenda

Citat: Hummer^ poslato Jun 16, 2010, 12:29:27 POSLE PODNE

mozes ga ti imat bez ali ovako je najlakse a sta mislis zasta se dodaje amxmodx u CS ? valjda da se ljepse igra nezz?  >:(a

Ovisi, postoji raznih modova, pametni svoje rade, iako nisam upoznat sa amxmodx scriptingom, ali kolko znam nije vrlo tesko, tj. slicno je sampu. A prvobitno je amxmodx napravljen zbog lakse administracije.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Jun 16, 2010, 12:42:54 POSLE PODNE
Citat: Hummer^ poslato Jun 16, 2010, 12:29:27 POSLE PODNE

Ovisi, postoji raznih modova, pametni svoje rade, iako nisam upoznat sa amxmodx scriptingom, ali kolko znam nije vrlo tesko, tj. slicno je sampu. A prvobitno je amxmodx napravljen zbog lakse administracije.

pa to ti kazem imas server gotov za 10-20 min i nije tesko za upravljanje

Real-Life informacije

BS i ostale informacije

Rank :

Ovo je više manje tut o pluginovima, kako dodati admina itd, nešta posve opčenito...

HAHAHA dobro onih 40 sek ALI TELEFON jao cara xD
Poslednja Izmena: Jun 16, 2010, 16:35:00 POSLE PODNE od Tko je taj Pokémon? Dexter!

Odsutan dok ne doÄ'em.

Dex, to je tut od KUM-a za mene :D tj za Croherza CS :D :D

Ma skontao sam 100 puta je pisalo od kuma ali jao videa xd

Btw dobro ovo odo napravit lako

Odsutan dok ne doÄ'em.

Jap server je narpaviti lako, ali treba nači dobrog hostera, kojeg treba dobro platiti, treba imati dobre admine, treba se izreklamirati itd... NPR. Milf postoji vec 3 god ima stalno 30 igrača na 60% svojih servera, CH ima 2 servera Pub koji je star 3mj koji preko dana ima stalno preko 20 pa sve do 31, a DM 15-28-30, za početak ovo je jako dobro :D

Ma imam staticnu ip i dobar komp, dosta mi za mene i frenda 1 na 1 xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Ma ovo je kurac, odem u amx mod namjestim sve o dam si admina ulogiram se porenem server deditected i nemogu cvar komande, a treba mi za surf mapu xD

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

Admina si namjesti u cstrike > addons > amxmodx > configs/users.ini stavi da ti je admin:
"galeb" "bbb222" "abcdefghijkmnopqrstu" "ab"  Ove flagove ne diraj jer to su flagovi za head admina i cvar komande, možda si nisi stavio...