Dajte mi objasnite...

Započeo [ED] ZicMortal, Jun 15, 2010, 15:57:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo u zadnih dana primjecujem toliko glupih stvari koje su mi se u zivotu prije nisu desavale... Ja jednostavno nemogu vjerovat da postoje toliki ljudi koji su zeljni samo admina !... jebote pa kak ima mutavih ljudi. Nije ga briga dali ce server uspjet, koliko ce sta bit.. bitno da je on admin i da se uzivio preko svojih komandi i misli da ce sve doci samo od sebe... pa jebote sta je to na ovome balkanu da su ljudi tak retardirani.. ovo nigdje u svijetu nisam vidio (opcenito svijetu jer znam par likova iz drugih drzava koji su savim normalni i mozes sa njima normalno engleski pricat..), sta je to tak na balkanu da mi volimo samo roleplay? To nije samo zato jer je slicno pravome zivotu, za nekoga je ovo vise od igrice (eh ti su posebni slucajevi) ali jeli to mozda zbog bijede u kojoj zivimo (metaforicki bijeda => manji standardi nego drugdje u svijetu), kako god bilo previse retardiranih ljudi sam sreo da bi' stvari ostale iste kao prije. Kao i otvaranje 'svoga' servera, ovo/ono i te pizdarije.. jednostavno nemogu doc k sebi kad vidim ljude koji se svadjaju sa drugim serverima, smisljaju kako ce srusit nest ili su preljubomorni da bi priznali poraz.. pa se jednostavno pitam. Jesmo li mi (ljudi s balkana) toliko primitivni da neke stvari jednostavno nevidimo pred vlastitim nosom? Zar smo tako jadni?

...

Dobro sad ovo je tema za razmisljanje, molio bih one koji misle pisat one spammerske komentare da se suzdrze i malo razmisle.. Takodjer i global modovi/admini. Ovdje se inace prica o SA:MPu i ljudima koji sjede za svojim kompovima i rade ono sta rade (Offtopik pozeljan).
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

da to si dobro reko i mnogi otvaraju servere samo radi admina npr ja imam u favoritu par balkasnikih servera da je 2 3 igraca online sami headovi.Bolje da otvore server ako vec imaju svoju ekipu s kojom ce se zabavljat ja samo otvorio prvenstveno server radi dobre zabave a vec sam ima ekipu koja bi igrala jer dosta ljudi sa samparene je bilo zao sto se zatvorila pa mi iz dubrovnika de je bilo 8 igraca iz samp arene odlucili otvorit server

Slazem se sa tobom,ali ima i nekih "NORMALNIH",mozda pedesetak na citavom balkanu,ali nebi da zalazim dublje u ovu pricu!
Citat: zerocoolosZatim su tu meni osobno dva najdraza
admina,a to su Funky i Kreso,decki hvala vam na
vasem trudu i zalaganju,sa vama mi je bilo puno lakse voditi samparenu.

Ja znam da na CroHerzi je 80+% igrača koji igraju radi Admina ili GameSagea, tačnije radi pozicije. ViÅ¡e od polovine Admina trkaju se za adm lvl up, banaju i kažnjavaju igrače i za najmanju pogreÅ¡ku, to je sve preoterećeno pozicijom, uniÅ¡tavanjem tuÄ'eg itd... Zato sam ja tražio ban na CH RP Serveru jer nisam mogo viÅ¡e izdržati, i poslije toliko dugo vremena igrajući na CH (NeÅ¡to viÅ¡e od godinu dana), i poslije visokog lvla

Zabavnije je igrat s adminom na dobrom serveru 500 puta pa vi pricajte sta hocete xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Pa zašto si onda ostavio admina na CH xD ??

jbg ralphi sve propalo  >:( >:( >:(  a secam se i ja kad sam pre bio na geniusu ajoj

Citat: â,,¢ Elmedin â,,¢ poslato Jun 15, 2010, 16:09:12 POSLE PODNE
Pa zašto si onda ostavio admina na CH xD ??

Ja kazem da je zabavnije ne da sam ja zato igrao xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Ja kad mi je server bio otvoren, skripta je bila jako dobra, ali igraci koji dodu samo /report Mogu li dobiti admina? Nabavit cu ti giraca smao mi daj admina itd.....na CH sam prestao igrati zbog svog srvra, a kad se ugasio htio sam na CH al sam vidio da svi neki noliferi i neki kao sto je zic rekao "
Citat: [ED] ZicMortal poslato Jun 15, 2010, 15:57:17 POSLE PODNE
za nekoga je ovo vise od igrice (eh ti su posebni slucajevi)[/color]
"

i to je razlog zbog kojega sam prestao tamo igrati .....
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Ja ti mogu samo potvrditi da 30 posto igraca koji igraju SA:MP vec duze vrijeme igraju za admina/gamemastera... a oni novi igraci sto dodu i ni neznaju nista oni igraju samo za zabavu...

Citat: [GG]Dario_Apatin[GeniusGaming] poslato Jun 15, 2010, 16:52:20 POSLE PODNE
jbg ralphi sve propalo  >:( >:( >:(  a secam se i ja kad sam pre bio na geniusu ajoj
Nije nista propalo, samo su neki ljudi koji su me poceli zivcirat (ljudi povezani sa SA;MPom i igricama)... Tako mi je pao mrak na oci kad je dosao jedan lik koji mi je srao da ja nisam radio mod... ja cetri jebena mjeseca slazem mode i on meni dodje tak srat ! A znate o kom se radi... o covjeku za kojeg je najbolji mode GTA RP ili LARP... skine ga, postavi i pokrene. Eto takav covijek ili bolje receno - dijete od 10 godina...

...

Sad tek vidim da nema nikog bolje od moje ekipe i sad kad prodje skola bit ce puno bolje. Jebes umisljene b0tove koji misle ak su admini da su face... I isto jedan lik koji je veoma dobar. Smail Nipexx ili kak god... on je skoro svima pomagao i nista nije trazio zauzvrat. Pomogao je i meni dosta u pocetku kad nisam razumio neke stvari (ne bas tolko puno, al pomogo mi je i cijenim to). Jedini razlog iz kojeg igram SA;MP su ljudi kojima se svidja i oni koji cijene ono sta radim...

...

A sto se tice zivota opcenito... Sta se vi zbilja nikad niste zapitali kakav je zivot koji zivite? Sta vi to radite? Sjedite cijeli dan za racunalom (to govorim za jebenih 80 % ljudi koji igraju SA;MP, pogotovo na nekom velikom serveru) i sta radite? Nista, dodje global restart i papa statsi moji... Zivite za neku imaginarnu 'stvarnost' koja docarava pravi zivot (drugim rijecima => RolePlay), mislim sramota ali istina. Ali ipak ja ovdje sigurno pricam nekim headovima, umisljenim ljudima, tz. 'programerima' dok pola njih neznaju osnove jezika kojim se bave u programu, bilo bi mi draze da ovo vide neki obicni igraci..
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: ♫â—,,Chris►♪ poslato Jun 15, 2010, 18:36:28 POSLE PODNE
Ja ti mogu samo potvrditi da 30 posto igraca koji igraju SA:MP vec duze vrijeme igraju za admina/gamemastera... a oni novi igraci sto dodu i ni neznaju nista oni igraju samo za zabavu...

meni se čini da je obrnuto :D

CitatA sto se tice zivota opcenito... Sta se vi zbilja nikad niste zapitali kakav je zivot koji zivite? Sta vi to radite? Sjedite cijeli dan za racunalom (to govorim za jebenih 80 % ljudi koji igraju SA;MP, pogotovo na nekom velikom serveru) i sta radite? Nista, dodje global restart i papa statsi moji... Zivite za neku imaginarnu 'stvarnost' koja docarava pravi zivot (drugim rijecima =>  RolePlay), mislim sramota ali istina. Ali ipak ja ovdje sigurno pricam nekim headovima, umisljenim ljudima, tz. 'programerima' dok pola njih neznaju osnove jezika kojim se bave u programu, bilo bi mi draze da ovo vide neki obicni igraci..

Ja sam tražio ban na CH serveru poslije dugo igranja zbog tih botova, sad izlazim redovno vani sa ekipom,, doÄ'em malo na face i BS i opet izaÄ'em u baÅ¡tu na kafu

Ma SA:MP je zaraza, on se treba igrat u malim kolicinama.
Ja kada sam otkrio SA:MP visio sam po cijele dane na njemu, ja doso zadni na server i bio level 19 zacas, a ovi kaj su prije mene igrali bili manji level lol.
To nije bilo normalno koji sma ovisnik bio.
Dode ekipa po mene ajd van, ja reko necu igram ovo, nisam  nigdje isao lol, onda koji put slazem starcima da mi nije dobro i ne idem u skolu igram SA:MP
Ali sada je sve drugacije i drago mi je, ne igram Sa:MP vec 1-2 mjeseca prva stvar je skola, a kada zavrsi onda cu se vratiti igranu, ali u umjerenim kolicinama.
Ja se sjecam prije da sam isao na neke server samo zbog Admina, ali sam skuzio da je to ziva [cenzura]ost, ja igrma SA:MP dvije godine i od toga sam igrao samo na 2 servera jako jako dugo, a to su Ge Force moj prvi server i Genius Gaming gdje sam bio Head i jako dugo sam ostao na njemu igrat nekih 8-9 mjeseci i najvise ce mi ostat u sjecajnu, sada sam trenutno na BU head.
Poslednja Izmena: Jun 15, 2010, 19:36:07 POSLE PODNE od [GG]Filipo[BU]
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

samp nije zaraza meni je to nesto najbolje sto sam otkrio na laptopu

Citat: <=[♫]_3m1r_[♫]=> poslato Jun 15, 2010, 21:17:10 POSLE PODNE
Citat: [GG]Filipo[BU] poslato Jun 15, 2010, 19:34:47 POSLE PODNE
Ma SA:MP je zaraza, on se treba igrat u malim kolicinama.
Ja kada sam otkrio SA:MP visio sam po cijele dane na njemu, ja doso zadni na server i bio level 19 zacas, a ovi kaj su prije mene igrali bili manji level lol.
To nije bilo normalno koji sma ovisnik bio.
Dode ekipa po mene ajd van, ja reko necu igram ovo, nisam  nigdje isao lol, onda koji put slazem starcima da mi nije dobro i ne idem u skolu igram SA:MP
Ali sada je sve drugacije i drago mi je, ne igram Sa:MP vec 1-2 mjeseca prva stvar je skola, a kada zavrsi onda cu se vratiti igranu, ali u umjerenim kolicinama.
Ja se sjecam prije da sam isao na neke server samo zbog Admina, ali sam skuzio da je to ziva [cenzura]ost, ja igrma SA:MP dvije godine i od toga sam igrao samo na 2 servera jako jako dugo, a to su Ge Force moj prvi server i Genius Gaming gdje sam bio Head i jako dugo sam ostao na njemu igrat nekih 8-9 mjeseci i najvise ce mi ostat u sjecajnu, sada sam trenutno na BU head.

Jarane...Ti si propali slucaj... ;)
Lakse malo decko.
Bio jesam, ali vise nisam  ;) kazem sada sam svaki dan van s ekipom cure vamo tamo  :P
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com