[Savjet] GM od 0 U LV

Započeo matzy_, Septembar 21, 2013, 21:41:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Zanima me vaše mišljenje o modu od nule(0)!
Detaljan opis savjeta: /
Komentar: Znači sistemi su napravljeni, sada mi trebaju savjeti za poslove, gdje staviti banku, opcinu itd :)

PS: Svaki savjet je dobrodoÅ¡ao!  8)
Trenutni projekt: Miami Life Roleplay, radnja u LV
Bizz System 100%
House System 0%
Car Ownership 0%
Log/reg System 100%
Poslovi 10%
Anticheat 0%
Organizacije 10%
Event System 0%
Komande 15%
Ako zelite posjetiti server u izradi, javite mi se na PM

Neki ce ti reci da ides s unikatom, da ces uspijeti, ali ja cu ti rec da su Balkanci svi za LS, i tesko da ce se predomisliti. I da je bomba mod, opet tesko, na balkanu je najvazniji marketing ;)

Bitno je da imas ideje i to ,sto se samog lva tice ima vise onih ulicica pa se i tu mogu stavljat poslovi a banku mozes stavit negdje ublizini one piramide

Evo ti moje misljenje imam dobru zajednu rekord igraca 46 sa editom, jer su mi kolege stvarno fer i ljubazni, pomazu i nisu bahati, a ovo za LS, iskreno svi igraci traze nesto novo jer danas "svatko" otvara server, ovo pod "" valjda vam je jasno. Uzme neciji mod samo promjeni ime a bugove tko fucka. Odlucio sam napraviti mod u LV jer stvarno nema puno servera sa radnjom u LV.
Bizz System 100%
House System 0%
Car Ownership 0%
Log/reg System 100%
Poslovi 10%
Anticheat 0%
Organizacije 10%
Event System 0%
Komande 15%

To je dobro sta se trudis da budes unikatan i da imas dobre sisteme i lokacije, ali ovi ograci na Balkanu to ne zanima, njima je bitno da ima pare i orujze. Bas mi se nesvidza kako su ovi igraci na Balkanu postaveni prema sampu i nevjeruem da ce se to smeniti.

Samp probada zbog gore navedenih pod ""  :( Otvarati Roleplay server i kao pocetni stats dati 10 lvl i 10m $, ne cini mi se bas rp, otvorio sam svoj server jos prije par mjeseci ne vracam statse uopce, ali imam igraca, bar je RP ako nista drugo.  8)
Bizz System 100%
House System 0%
Car Ownership 0%
Log/reg System 100%
Poslovi 10%
Anticheat 0%
Organizacije 10%
Event System 0%
Komande 15%

Ako se dobro napravi moze bit jako zanimljiv, lv je inace po meni zanimljiv. A mafije stavi da su po casinima, moja preporuka. like SP. :D
Nudim usluge pomocnog mappera/skriptera. PM[/center]