[POMOC] 0.3e objekti [Auta] problem

Započeo _roodrd, Septembar 21, 2013, 17:18:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, evo uradio sam sve fino kako mi je 'Sexserghy ' rekao u ovoj temi: http://www.zabranjeno.com/index.php?topic=24104.0

I onda sam otisao u MTA vidio radi li mi 0.3c i 0.3e objekti  i sve je u redu.
Krenuo sam da mapam jedu org i dosao do vozila, kada sam kliknuo dole ono auto (dole gdje ima srce , kutija , auto) i odjednom Senitel se stvorio i samo stoji ne mogu se ni pomjeriti ni nista, i cekao sam ja i nikad mi otvoriti listu auta.

I onda sam izbacio 0.3e(0.3c) objekte i odma mi otvori listu auta.

Zna neko rijesenje ?

KRATKO: UBACIO SAM 0.3e i 0.3c OBJEKTE, OBJEKTI RADE. KADA SAM KLIKNUO NA AUTO ( U LEVOM DONJEM COSKU) ONO NIKAD DA OTVORI LISTU AUTA. KAD SAM IZBACIO TE OBJEKTE I KLIKNUO NA AUTO SVE JE RADILO NORMALNO.

Takodje i kod mene se desava taj problem...Preporucio bih ti da mapas normalno bez vozila a kada ubacis na server da onda preko scripte ubacujes vozila,ili da predjes na Map Editor..

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Citat: WilliamS poslato Septembar 22, 2013, 08:51:57 PRE PODNE
Takodje i kod mene se desava taj problem...Preporucio bih ti da mapas normalno bez vozila a kada ubacis na server da onda preko scripte ubacujes vozila,ili da predjes na Map Editor..

pa imal' neki drugi nacin da se to popravi jer mi se ne prelati na neki drugi Map Editor, a ovo sa skriptom i to , to je malo 'komplikovaniji' posao , znaci mosat /save BLALBALBALBLASLB i onda dodati.