[Pomoc]Novi poslovi i organizacije

Započeo Peroxide, Septembar 20, 2013, 18:17:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:EGRP v2.0.1 © 2013 by Farkias(malo za svoj gust igram sam sa sobom)
Detaljan opis problema:Pa ovako i nije prolem ali zanima me kako da u tu skriptu ubacim posao novi i organizaciju neku novu ili kako da iz nekog drugog GM-a uzemm to i ubacim u ovu totalni sam pocetnik i neznam ni di se to nalazi niti nista pa ako mi neko moze objasnit malo detaljnije ili dajte link i ako je kriva podforum recite da prebacim
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Ako si pocetnik onda nemoj to da radim, previise je komplikovano, barem za pocetnike. Ja ti preporucujem da editujes neku organizajicu.
Recimo, da naucis da menjas pozicij vozila, da menjas spawn pozicije, menjas ulaze, pravis pokrente kapije neke jednostvnije komande, ako si pocetnik..onda imas jos puno do pravljenja organizacija....Toliko od mene sto se tice ovog pitanja, veruj mi da sam ti ispravno rekao jer i sam sam bio pocetnik

Pozdrav!!! :D

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Poslusat cu te jer mislim da imaš pravo al svejedno našo sam za poslove a kad malo budem bolji cu ponovno trazit za org tako da ovdje moze LOCK