[GM] EuroGaming RolePlay | 2013 Version

Započeo Farkias, Septembar 08, 2013, 13:21:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Dobar mod :)

Mogao si navesti za event sistem da si uzeo iz GG moda (inače da nisam ja radio event sistem nebi se javljao).

Pored toga što prestaješ skriptati žao mi je što i UP mod ovako završio (prije ovog moda je procurio) al hajd tako to ide u sampu :D
Farki sretno u životu :)
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2013, 16:36:40 POSLE PODNE od Pasa
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Citat: DuStER poslato Septembar 12, 2013, 21:37:58 POSLE PODNE
Ma vrh vrhova nad vrhovima !

Sto posto editovat mod i ide na moj srw !

Hvala

@Swet to nije ni bilo.
Poslednja Izmena: Septembar 13, 2013, 13:05:45 POSLE PODNE od Farkiasâ„¢

Super ti je Game Mod ;D
A jel mozes mi reci kako da ga prevedem na moj jezik ?

Citat: James1 poslato Septembar 13, 2013, 17:27:04 POSLE PODNE
Super ti je Game Mod ;D

hvala, a za to prevoÄ'enje, ne znam kako da ti to pojasnim..

Svaka cast 10/10 !  8) 8)
Palomino~Roleplay

Reg/Login System  100%
Admin System   90%
Kuca System    20%
Firma System  30%
Ban System     50%
Event System  37%
Organizacije System     55%
Poslovi   100%

Trazimo mappera i skriptera PM

Citat: Farkiasâ,,¢ poslato Septembar 13, 2013, 17:28:24 POSLE PODNE
Super ti je Game Mod ;D

Pa jel ovako ako je u pawno primer ovo
CMD:kupibicikl(playerid, params[])
{

//#pragma unused help
   //#pragma unused params
   if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla] != -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vec posedujes biciklo!");
   if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 2) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Morate biti level 2+ za kupovinu bicikla!");
   if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0, 1371.0416,-1894.9668,13.5009)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Niste na mjestu kupovine bicikla!");
   if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne mozete gledati katalog iz vozila!");
   SPD(playerid, DIALOG_KBICIKLA, DIALOG_STYLE_LIST, "Odabir bicikla","Bike | "ZELENA"500$\nBmx | "ZELENA"1000$\nMountain Bike | "ZELENA"3000$", "Odaberi", "Nazad");
   return 1;
}
A ja ga prevedem ovako i kad ugjem u server pak pise na sprski jezik
CMD:kupitocak(playerid, params[])
{

//#pragma unused help
   //#pragma unused params
   if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS | "CRVENA"Prvo moras da se logiras!");
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla] != -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vekje imas tocak!");
   if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 2) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Morate da bidete level 2+ za da kupite tocak!");
   if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0, 1371.0416,-1894.9668,13.5009)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne ste na mestoto kade sto se kupuva tocak!");
   if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne mozete da gledate katalog od vozilo!");
   SPD(playerid, DIALOG_KBICIKLA, DIALOG_STYLE_LIST, "Tocaci","Bike | "ZELENA"5000$\nBmx | "ZELENA"10000$\nMountain Bike | "ZELENA"10000$", "Odberi", "Izlez");
   return 1;

Aj mi malo objasni ? :(

Citat: James1 poslato Septembar 13, 2013, 21:04:11 POSLE PODNE
Citat: Farkiasâ,,¢ poslato Septembar 13, 2013, 17:28:24 POSLE PODNE
Super ti je Game Mod ;D

Pa jel ovako ako je u pawno primer ovo
CMD:kupibicikl(playerid, params[])
{

//#pragma unused help
   //#pragma unused params
   if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla] != -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vec posedujes biciklo!");
   if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 2) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Morate biti level 2+ za kupovinu bicikla!");
   if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0, 1371.0416,-1894.9668,13.5009)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Niste na mjestu kupovine bicikla!");
   if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne mozete gledati katalog iz vozila!");
   SPD(playerid, DIALOG_KBICIKLA, DIALOG_STYLE_LIST, "Odabir bicikla","Bike | "ZELENA"500$\nBmx | "ZELENA"1000$\nMountain Bike | "ZELENA"3000$", "Odaberi", "Nazad");
   return 1;
}
A ja ga prevedem ovako i kad ugjem u server pak pise na sprski jezik
CMD:kupitocak(playerid, params[])
{

//#pragma unused help
   //#pragma unused params
   if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FarkiAS | "CRVENA"Prvo moras da se logiras!");
   if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeBicikla] != -1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Vekje imas tocak!");
   if(PlayerInfo[playerid][pLevel] < 2) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Morate da bidete level 2+ za da kupite tocak!");
   if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0, 1371.0416,-1894.9668,13.5009)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne ste na mestoto kade sto se kupuva tocak!");
   if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"Ne mozete da gledate katalog od vozilo!");
   SPD(playerid, DIALOG_KBICIKLA, DIALOG_STYLE_LIST, "Tocaci","Bike | "ZELENA"5000$\nBmx | "ZELENA"10000$\nMountain Bike | "ZELENA"10000$", "Odberi", "Izlez");
   return 1;

Aj mi malo objasni ? :(

da, da samo tako nastavi..