Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

SA je igrica koja je za svoje vreme bila jako efektivna i puna detalja, ako se sad ukljuci na max resolution ona i dalje ostaje zapazena. SA ima pricu i ko je razumeo i slusao predgovor u misijama teralo bi ga da igra i dalje pa cak i da krene od pocetka. Vice City je onako, za 2002 (ako se ne varam) je dobra bila, sada je vec monotona. Igram je u skoli na casu i smori posle par minuta jer su male mogucnost.
GTA IV za mene je razocaranje, ne oseca e gang stil i sav je nekako tmuran i mracan.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

jel zna netko dobar mod sa drugacijim nišanom?

Ma de cu ga i ja igrati sa 9500 gt

Hoj sad sam se sjetio, sta bi s onim Faction Game? nemogu se sjetit tko je to imao

Citat: Speedy poslato Jun 10, 2014, 21:18:33 POSLE PODNE
Hoj sad sam se sjetio, sta bi s onim Faction Game? nemogu se sjetit tko je to imao

Snich,još je otvoren ali ima jako malo igrača

Objasnili smo!

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ poslato Jun 10, 2014, 21:20:24 POSLE PODNE
Citat: Speedy poslato Jun 10, 2014, 21:18:33 POSLE PODNE

Snich,još je otvoren ali ima jako malo igrača

Ja se sad prisjetio malo toga, igro sam tamo jedno vrijeme :D

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 10, 2014, 14:02:22 POSLE PODNE
Da sam ja neki faktor u RockStar ozbiljno bih razmislio o nastavku San Andreas price. SA se igra i posle skoro 10 godine. Da se otvore novi gradovi, noce mafije, ali da struktura ostane ista tj. nastavak price da se napravi, svi bi to igrali.
Nastavak price s CJ-om? Sve je tu objasnjeno sto kako gdje :D
Citat: Shoorty poslato Jun 10, 2014, 14:06:00 POSLE PODNE
Po meni je San Andreas najbolji deo Grand Theft Auta, nema mozda neke efekte kao noviji delovi, ali je najzanimljiviji, i Vice City je blizu isto.
GTA SA je što se tiče grafike i specifikacija je bio za svoje vrijeme ispod razine, ako cemo realno. Jedino sto ga jos drzi je dobra svidja, jer naša je generacija stvarno prihvaca...
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 10, 2014, 14:12:26 POSLE PODNE
SA je igrica koja je za svoje vreme bila jako efektivna i puna detalja, ako se sad ukljuci na max resolution ona i dalje ostaje zapazena. SA ima pricu i ko je razumeo i slusao predgovor u misijama teralo bi ga da igra i dalje pa cak i da krene od pocetka. Vice City je onako, za 2002 (ako se ne varam) je dobra bila, sada je vec monotona. Igram je u skoli na casu i smori posle par minuta jer su male mogucnost.
GTA IV za mene je razocaranje, ne oseca e gang stil i sav je nekako tmuran i mracan.
Objasnio sam iznad malo o tome.... Ah gle, ovo s Vice City-om, mozda si ti poceo s GTA SA, pa nemozes na njega, isto kao da je pokusam igrat prvi GTA... Postavis stav o GTA... Sto se tice GTA IV, nije to losa igra, dapace, jako je dobra, al ako si je igrao na PC, razumijem te, jer je optimizacija bila uzasna... Al ako si je igrao na nekoj konzoli, nemozes tako lako reci o njoj :)

A trebat ce malo jaci komp, al sad onaj najbolji da ga pokrene to ne... Jer Rockstar zna sto radi, prvo zaradi na starim konzolama, nek pirati čekaju, i dadni novim konzolama sansu i daj malo zarade od PCa :)

Ma nece trebati pa ni toliko jak pc radeoncic 7750 ima da je jede :D

Jel mi moze netko pomoc znaci ovako danas sam pokusavao instalirati sony vegas 9 i u toku instalacije mi dode da mi treba net framework 3.0 i neki c++ i dobro ja kliknem install i otvori mi se kao onaj prozorcic za cmd i nakon nekoliko sekundi mi pise kao neki ilegall instructions i prekine mi instalaciju

Pa skini sa neta instalaciju na officijalnom microsoft sajtu postoje instalacije za sve verzije