Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

ma evo sve pomalo :D,cs 1.6 mi naravno nijje dosadio nakon skoro 6 godina igranja :D skola jos uvijek traje, jos malo pa gotov i 3. razred i tako :S, sta je sa samp-om? opada li ili?, imam ga na kompu ali nisam ga upalio godinu dana

Citat: Artieâ,,¢ poslato Jun 04, 2014, 20:52:50 POSLE PODNE
ma evo sve pomalo :D,cs 1.6 mi naravno nijje dosadio nakon skoro 6 godina igranja :D skola jos uvijek traje, jos malo pa gotov i 3. razred i tako :S, sta je sa samp-om? opada li ili?, imam ga na kompu ali nisam ga upalio godinu dana
Pravo da ti kazem nisam igrao sampa 1.5godinu...
niti znam sta se desava..
69

sta mislite dali ce SAMP biti za jedno 5 , 10 godina ?   ::)  :-[

o pa to arti doso, pa vec sam mislio da te zemlja progutala xd

pravo da ti kazem, nista ti ga previse vise i ne pratim, a jos manje, uzmi za primjer da u 3 mjeseca jednom upalim samp i taj jedan za testiranje na kucnom

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

E ovakav BS volim,kad odem u skolu i vratim se i ne mogu 10 min da procitam sve sto ima novo od danas :D

Svim novim clanovima ugodan boravak na bs-u,a ovim starim sto su se vratili ugodan povratak :D

Ne uzdižem se niti bilo Å¡ta slično, ali u jednom danu mojih BG članova registrovalo se 22, ima nas čak i viÅ¡e nego Å¡to bi trebalo.  :)

E da, vi sa BG-a, jel zna neko mozda zasto mi nece IP od BG servera? Od kad ste opleli onaj Global pre godinu i nesto dana, meni server ne radi. Ubacim IP i stalno mi baca "Retrieving info" ne ocitava mi ni HOSTNAME ni MODE, a ni MAP. Kao kod ugasenog kucnog servera. Pisao sam i na forum pre par meseci, ali niko nista ne javlja. Inace svi ostali serveri rade

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com