Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Streetboy poslato April 25, 2014, 08:27:13 PRE PODNE
Citat: Blaeks poslato April 24, 2014, 22:59:23 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato April 24, 2014, 22:43:17 POSLE PODNE
Citat: Coldplay poslato April 24, 2014, 22:21:17 POSLE PODNE
100-ta str. :D
Nema vise starih smodova da se takmice ko ce da locka :D
niko ni ne gleda vise ovaj razgovor, samo ja, ne mogu sam sa sobom da se takmicim :D
Ovo je bruka,treba osvjeziti ovaj Balkan Samp,nema vise aktivnost kakvu je imao,a moze je lako vratiti ali izgleda niko iz administracije to ili ne zeli ili nema vremena da uradi..

Srediti će se to.

CitatGledam sada Bronxa, mislim da nije dovoljno dorastao voÄ'enju tolike zajednice...

Slažem se s tobom. Vidjet ćemo kako će biti, da li će ići ka dobrome ili ka lošome, može ići dobrome možda neko vrijeme, ali ne dugo.

Citat: [UL]Gomez poslato Maj 01, 2014, 13:26:35 POSLE PODNE
Ma jebaji ga :P
Kako bude bude :D
Nego sta ima kod vas :O

Evo posto mi sve sjebalo 1.Maj, dosao sa rucka i usavrsavam se u ps :D

Free signature!
Eto posto mi ne treba, uradim nekom ovakav sig, sta oce da pise, nacin i to neka mi da na pm, radim prvom koji mi se obrati!
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

potpuno se slazem sa aussiem, igraci vole vidjeti nesto novo, potovo nesto što dosad jos nisu vídjeli
sta se tice CH, nisu uvodili nikakve znacajne promjene koje bi zainteresirale igrace, drzali su se klasike, Å¡to je ja mislim i jedan od razloga pada broja igraca

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: Aussie poslato Maj 02, 2014, 00:54:20 PRE PODNE
To isto vazi i za BS. Potrebne su novine, inovacije, kreativnost. Ova tema je bar najmanje 2-3 godine, koliko ja pamtim, samo su se neke sitnice izmenile.
Mozda je i ovde do staffa. Jednostavno, neka se promeni namena foruma. Okrenite se nekim novitetima koji su zastupljeni sada. Pratite gamerske trendove. Ubaciti nove forume, izbaciti (hide-ovati) nepotrebne.
Eto, da se javim nakon duzeg vremena..

Pozdrav :)

To sam i ja rekao donekle, jedan smod vamo ne moze nista, Neno je ok lik ali neaktivan, Maki,Karike, imaju obaveze sve to stoji kad mogu tu su + je verovatno i njima dosadilo, tako da jedan smod ne moze nista,bs svaki dan ima vise korisnika od drugog foruma, ima ekipu koja zna vise i pomoc ce, ali sve je dosadilo, pogledajmo ovo, nekad nema ni jednog posta u gl chatu nedelju dana >.<

Citat: [UG]Dante poslato Maj 02, 2014, 09:13:58 PRE PODNE
Citat: Aussie poslato Maj 02, 2014, 00:54:20 PRE PODNE
To isto vazi i za BS. Potrebne su novine, inovacije, kreativnost. Ova tema je bar najmanje 2-3 godine, koliko ja pamtim, samo su se neke sitnice izmenile.
Mozda je i ovde do staffa. Jednostavno, neka se promeni namena foruma. Okrenite se nekim novitetima koji su zastupljeni sada. Pratite gamerske trendove. Ubaciti nove forume, izbaciti (hide-ovati) nepotrebne.
Eto, da se javim nakon duzeg vremena..

Pozdrav :)

To sam i ja rekao donekle, jedan smod vamo ne moze nista, Neno je ok lik ali neaktivan, Maki,Karike, imaju obaveze sve to stoji kad mogu tu su + je verovatno i njima dosadilo, tako da jedan smod ne moze nista,bs svaki dan ima vise korisnika od drugog foruma, ima ekipu koja zna vise i pomoc ce, ali sve je dosadilo, pogledajmo ovo, nekad nema ni jednog posta u gl chatu nedelju dana >.<
pa evo par prijedloga koja bi zasigurno pomogla povecati broj korisnika, isto tako i aktivnost: znaci moj prijedlog je da se nadje nekoliko(5-10) clanova BSa tocnije marketing team koji bi reklamirali zajednicu po facebooku, jer vecina sampera ima i facebook naravno. Isto tako mislim da bi trebalo organizirat nekoliko nagradnih igra (nagrade ne moraju biti srv il nesto, nego nekakva filterscripta ili tako nesto). Takodjer ja mislim da bi bilo vrijeme da se promjeni tema foruma, ne fali ovoj nista, jednostavna je za koristenje i sve to, ali zastarjela je malo, mislim da bi nove korisnike privukla novi izgled foruma. Evo to su ukratko moji prijedlozi

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: StjepanS poslato Maj 03, 2014, 10:35:15 PRE PODNE
Pozdrav, kako ide ljudi?

Cool, sa ovim desavanjima CHa cini mi se da je BS cak dobio malo na aktivnosti clanova ;D

Citat: WickeD. poslato Maj 03, 2014, 10:40:01 PRE PODNE
Citat: StjepanS poslato Maj 03, 2014, 10:35:15 PRE PODNE
Pozdrav, kako ide ljudi?

Cool, sa ovim desavanjima CHa cini mi se da je BS cak dobio malo na aktivnosti clanova ;D
Ja smatram da je vise dobio time sto ce ubrzo ljeto pa se polako vracaju neki clanovi :D

ma vidicemo sta ce bit sa CH
Trenutni projekt: NightLife Roleplay

Bizz System 40%
House System 70%
Car Ownership 20%
Log/reg System 100%
Poslovi 20%
Anticheat 0%
Organizacije 50%
Event System 0%
Komande 20%

Trebam jednog pouzdanog i dobrog skriptera zainteresirani nekse jave u PP

Nova sam u skriptanju trebala bi mi pomoc kako da preko pawno kad otvorim mod uredim textdraw kako meni pase?

#Ivancica
Nova sam u skriptanju stoga nemojte me pitati da vam nesto pomognem jer i ja trebam pomoc <33

#Ivancica

Citat: Ivana1234 poslato Maj 05, 2014, 19:15:55 POSLE PODNE
Nova sam u skriptanju trebala bi mi pomoc kako da preko pawno kad otvorim mod uredim textdraw kako meni pase?

#Ivancica
imas poseban podforum za pawn skriptanje

Evo me nakon dugo vremena, vidim ima mnogo promjena :)