Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Streetboy poslato April 24, 2014, 22:43:17 POSLE PODNE
Citat: Coldplay poslato April 24, 2014, 22:21:17 POSLE PODNE
100-ta str. :D
Nema vise starih smodova da se takmice ko ce da locka :D
niko ni ne gleda vise ovaj razgovor, samo ja, ne mogu sam sa sobom da se takmicim :D

Citat: Blaeks poslato April 24, 2014, 22:59:23 POSLE PODNE
niko ni ne gleda vise ovaj razgovor, samo ja, ne mogu sam sa sobom da se takmicim :D
Ovo je bruka,treba osvjeziti ovaj Balkan Samp,nema vise aktivnost kakvu je imao,a moze je lako vratiti ali izgleda niko iz administracije to ili ne zeli ili nema vremena da uradi..

Citat: Lenon poslato April 25, 2014, 08:41:41 PRE PODNE
Dude nema vremena, a ostali ne znaju...
Pa znam da je to problem,ali opet nadju se 2-3 aktivna lika i lagano se ide napred,aktivira se sve sto moze..Ali valjda na ljeto bude bolje stanje..

Yo raja , sta ima kaki ste mi ? :D

Citat: Lenon poslato April 25, 2014, 08:41:41 PRE PODNE
Citat: Streetboy poslato April 25, 2014, 08:27:13 PRE PODNE
Citat: Blaeks poslato April 24, 2014, 22:59:23 POSLE PODNE
Ovo je bruka,treba osvjeziti ovaj Balkan Samp,nema vise aktivnost kakvu je imao,a moze je lako vratiti ali izgleda niko iz administracije to ili ne zeli ili nema vremena da uradi..

Dude nema vremena, a ostali ne znaju...
siguran si da ne znaju ?

Jedan smod ne moze bukvalno nista da uradi, sem naravno da prati ponasanje korisnika, ovo za aktivnost i ostalo, sve je na Dudeu...
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Bog te nedo... CH Se zatvara  :( Moj prvi server na kojem sam provodio duže vremena. I ako ne aktivan od 3.0 moda, fakat mi je žao...

I kako će se ovo odnosit na Balkan SA:MP?

Nece se zatvoriti niti CH niti BS, tak da nemojte lupati... Jednostavno druga ekipa preuzima rad sa CHRP serverom, ekipa koja je i bila na head admin pozicima...

Citat: Dude poslato April 30, 2014, 19:02:15 POSLE PODNE
Nece se zatvoriti niti CH niti BS, tak da nemojte lupati... Jednostavno druga ekipa preuzima rad sa CHRP serverom, ekipa koja je i bila na head admin pozicima...

U Nikolinom oprostaju je donekle bilo receno da je rad CHa doveden u pitanje, to sto se nece zatvoriti je odlicno, ali nov tim...Ceo balkan se naviko na osobe koje ga sada vode, tesko ce sad ici...
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

a sta sa tobom? iskreno mi je zao sto se zatvara jedan odlican server, gdje nema klinaca, nego dobri rperi, a ponajprije ljudi, ch mi je bio prvi server.
Sretno u RL obojici mada znam da se vec odavno ne bavite sampom..

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: xyzcod2 poslato April 30, 2014, 19:13:18 POSLE PODNE
a sta sa tobom? iskreno mi je zao sto se zatvara jedan odlican server, gdje nema klinaca, nego dobri rperi, a ponajprije ljudi, ch mi je bio prvi server.
Sretno u RL obojici mada znam da se vec odavno ne bavite sampom..

na cem si ti covjece?

CH otvara novo poglavlje, to je sigurno, samo je pitanje oće li na bolje ili na lošije :)

Citat: Coldplay poslato April 30, 2014, 20:20:03 POSLE PODNE
CH otvara novo poglavlje, to je sigurno, samo je pitanje oće li na bolje ili na lošije :)

Kao što Dante reče: Cio Balkan je navikao na osobe koje ga vode, teško da će to ići.
Gledam sada Bronxa, mislim da nije dovoljno dorastao voÄ'enju tolike zajednice...