Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: K4[Я]!K3 poslato Februar 25, 2014, 19:16:13 POSLE PODNE
Citat: caupton'S poslato Februar 25, 2014, 19:11:59 POSLE PODNE
Citat: K4[Я]!K3 poslato Februar 25, 2014, 19:00:33 POSLE PODNE
deste spameri  :D
Otkad se ti nisi javio.
Hahah.

a sta da se radi kad se nema vremena  :D.. al budem sad malo cesce ulazio, potrudit cu se  :)

Haha imas ti vremena nego si zaboravio na ekipu,lažeš ko Stjepan :D
Hhahaah.

ja da lazem sram te i stid bilo  :D

Citat: StjepanS poslato Februar 25, 2014, 19:48:03 POSLE PODNE
caupton nemoj da se moram logirat na admin panel  :D
sta si ti neki saljivdzija jel?  ???

Citat: K4[Я]!K3 poslato Februar 25, 2014, 19:27:08 POSLE PODNE
ja da lazem sram te i stid bilo  :D

Eh eh eh hahah neces ti pravu istu da kazes sto te nema.

Nemoj da iznosim pouzdane informacije o tebi hahahhahahahaha.
(manijaku jedan) xD

Citat: Blaeks poslato Februar 25, 2014, 19:18:57 POSLE PODNE
Citat: Streetboy poslato Februar 25, 2014, 19:15:26 POSLE PODNELjudi dajte da odradimo nesto da ponovo dignemo ovaj forum na noge kao sto je nekada bio,slazete li se ?
kao na primer ?
Neke nagradne igre recimo,nadjete sponzore(Bogu hvala danas je to makar lako) i organizujete neke nagradne igre,takmicenja itd..

...Neno...

Citat: K4[Я]!K3 poslato Februar 25, 2014, 19:49:41 POSLE PODNE
sta je imas nekih problema momak ?  :-[ :D

Citat: ...Neno... poslato Februar 26, 2014, 16:39:11 POSLE PODNE
ne.. al trazim nekoga ko isto nema problema pa da mu ih napravim  :'(

...Neno...

Citat: K4[Я]!K3 poslato Februar 26, 2014, 17:49:31 POSLE PODNE
Citat: ...Neno... poslato Februar 26, 2014, 16:39:11 POSLE PODNE
ne.. al trazim nekoga ko isto nema problema pa da mu ih napravim  :'(
nemoj da nadjes "neku" pa da joj napravis nesto drugo o-O

Imali neko baš dobar koji skripta tačnije uživa u skriptanju da otvori na YT svoj profil i da je ko neke instrukcije... ??
Šta mislite taj prjedlog,sorry što se ovako obračam ne poznat sam i znam to..Ali et :)

Citat: RoleX :) poslato Februar 28, 2014, 00:57:33 PRE PODNE
Imali neko baš dobar koji skripta tačnije uživa u skriptanju da otvori na YT svoj profil i da je ko neke instrukcije... ??
Šta mislite taj prjedlog,sorry što se ovako obračam ne poznat sam i znam to..Ali et :)
uskoro cu pocet ja da snimam strpi se trenuto me skola zeza.
69

Citat: [UG]C++ poslato Februar 28, 2014, 05:41:12 PRE PODNE
E prati ovo,po što koga bilo pitam ovde za neki tutorijal kaže potraži tutorijal preko YT i tako dalje,meni je to smješno!
Ovo skriptanje je prešlo na copy/paste! Znači sada sam 1 h gledao tutorijale,svaki je isti tutorijal [REGISTRACIJA/LOGIN,pa onda ide nesto polaganje 30 tudova] ono što treba da se uradi za početnike to nema ništa bžs!
Ja vamo tražim savijet da mi objanse a ne to ispadne ko da tražim cijelu CMD,ne tražim sve nego samo da mi objasnite kako da uradim to. ..
Ovo moram reči u glavnom chatu,po što mnogo toga ovde vidim i stvarno se iznerviram kad mi neko nešto tako kaže potraži na YT.
Ja potražim na YT izbaci mi komandu /helaj se BN samo snima registracija/login sistem ništa drugo ne snimaju bžs! Sve sam pregledao i guglam več 1h i nisam ništa našao što je tražim..
ÄŒekam tvoje tutorijale i mislim da u tvojim tutorijalima nece da bude copy/paste i da bude sve isti tutorijali ..
Znam da vam je krivo što ovako kažem ali je istina iskreno,nisam rekao za vašu zajednicu nego za sve a nisam ni rekao nešto loše vi radite svoj posao i svašta nešta tu smo da pomoažemo.Ali vidi da je ovo stvarno sada samo prešlo na copy/paste :)

Poslednja Izmena: Februar 28, 2014, 14:49:29 POSLE PODNE od RoleX :)

Citat: RoleX :) poslato Februar 28, 2014, 14:23:51 POSLE PODNE
Citat: [UG]C++ poslato Februar 28, 2014, 05:41:12 PRE PODNE
E prati ovo,po što koga bilo pitam ovde za neki tutorijal kaže potraži tutorijal preko YT i tako dalje,meni je to smješno!
Ovo skriptanje je prešlo na copy/paste! Znači sada sam 1 h gledao tutorijale,svaki je isti tutorijal [REGISTRACIJA/LOGIN,pa onda ide nesto polaganje 30 tudova] ono što treba da se uradi za početnike to nema ništa bžs!
Ja vamo tražim savijet da mi objanse a ne to ispadne ko da tražim cijelu CMD,ne tražim sve nego samo da mi objasnite kako da uradim to. ..
Ovo moram reči u glavnom chatu,po što mnogo toga ovde vidim i stvarno se iznerviram kad mi neko nešto tako kaže potraži na YT.
Ja potražim na YT izbaci mi komandu /helaj se BN samo snima registracija/login sistem ništa drugo ne snimaju bžs! Sve sam pregledao i guglam več 1h i nisam ništa našao što je tražim..
ÄŒekam tvoje tutorijale i mislim da u tvojim tutorijalima nece da bude copy/paste i da bude sve isti tutorijali ..
Znam da vam je krivo što ovako kažem ali je istina iskreno,nisam rekao za vašu zajednicu nego za sve a nisam ni rekao nešto loše vi radite svoj posao i svašta nešta tu smo da pomoažemo.Ali vidi da je ovo stvarno sada samo prešlo na copy/paste :)

Zato sto se nitko ozbiljan ne bavi time i gledao sam da objavljuju tutorijale ljudi koji jedva da znaju osnove skriptanja i rade tutorijal koji je upravo(copy/paste) jer neznaju objasnit ni pola od onog sto su tamo postavili.
btw govorim za ove nase(balkance) a sa stranim tutovima nisam upoznat...

Evo da ne pravim temu u video sekciji jer video traje 15 sekundi.Prikazuje Capture the Flag-a:
http://www.youtube.com/watch?v=SpPwIF797Fc

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno