Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Zdravo ljudi,evo ja se vratio na forum! Kako ste vi?
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2013, 01:08:59 PRE PODNE od MrDjap3
Andreas Gaming Online Gaming Community
SA:MP IP: 193.192.58.216:7782
Forum adresa: www.andreasgaming.com
TS3 IP: andreasgaming
Instagram klik - tamo ima dosta objava sa servera (obavezno pogledajte)
FaceBook stranica: klik
FaceBook event: klik
Youtube kanal: klik

Sta je ovo op'o forum, 3 dana nista u GL :D, kad sam ja na raspustu govorio da se smanjio broj clanova kazete otisla raja na more, kupanje itd..sta je sad? Skola a? Ima li 50 aktivnih clanova na forumu  8)

Citat: Artieâ,,¢ poslato Oktobar 18, 2013, 22:35:25 POSLE PODNE
Sta je ovo op'o forum, 3 dana nista u GL :D, kad sam ja na raspustu govorio da se smanjio broj clanova kazete otisla raja na more, kupanje itd..sta je sad? Skola a? Ima li 50 aktivnih clanova na forumu  8)
Al' dobro došlo je dosta novih ima stalno skoro 50-55 korisnika online.

To sto nema postova u GL ne znaci da je opala aktivnost..
Inace da je sve bilo kako je bilo na raspustu lagano bi se povecala aktivnost,ali pogledaj samo koliko je ljudi u poslednjih 1-2 meseca odustalo od sampa zbog stalnog ddos-a i obaranja servera..

Citat: Streetboy poslato Oktobar 19, 2013, 00:08:18 PRE PODNE
To sto nema postova u GL ne znaci da je opala aktivnost..
Inace da je sve bilo kako je bilo na raspustu lagano bi se povecala aktivnost,ali pogledaj samo koliko je ljudi u poslednjih 1-2 meseca odustalo od sampa zbog stalnog ddos-a i obaranja servera..
U pravu si Street brate realno mnogo ddosova ima.Ma debili nemaju Å¡ta drugo raditi pa ljubomorni na dobre skriptere i dobre servere pa ddosuju.

Hitno mi treba usluga dobrog photoshopera,u pitanju je sitnica ali bih bio bas bas zahvalan ako mi to neko odradi.Ako ima nekog ko bi to odradio neka se javi na pm  :)

e zasto mi nece otvoriti http://gtamap.delux-host.com/converter/index.php
jeli vama oce
Tko oce samnom otvoriti srv i da zna spojiti datubazu. Ja cu placati hosting .NEek me doda na FB https://www.facebook.com/jankovic.martin

Trazim neku zajednicu po mogucnosti otvorenu vec, nudim usluge skriptanja i doraÄ'ivanje vaÅ¡e postojeće skripte.
Sve ostalo za dogovor, saljite poruku :)

da se i ja javim nisam bio aktivan u ovih 1 mjesec jer nisam mogao uci u forum bio neki problem do ip pa kada mi se ip promenio sada mogu normalno ulaziti :D sta se radi?

Citat: Master.amx poslato Oktobar 21, 2013, 21:44:31 POSLE PODNE
da se i ja javim nisam bio aktivan u ovih 1 mjesec jer nisam mogao uci u forum bio neki problem do ip pa kada mi se ip promenio sada mogu normalno ulaziti :D sta se radi?

A evo nista, sve isto ko kad si i otiso :D
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!