Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: Mike. poslato Septembar 26, 2013, 17:49:57 POSLE PODNE
Citat: StjepanS poslato Septembar 26, 2013, 17:46:45 POSLE PODNE
Kad odrastes i ako odrastes ikad vidjet ces kakve [cenzura]osti ti pises to nebi ni dijete od 10 godina pisalo.

Necu komentirat to vise jer sam napisao da je dosta oko toga.
E to si u pravi Stjepans.Spawner brate pišeš nešto zaustavljaju te po školi i traže te da pravite sranja da se smeju??I pročitao sam nešto si napisao u smislu kao kad ja budem imao mnogo subova i budem popularan onda nećeš da hejtuješ.
Kao neko dete pišeš brate.
odluci se na cijoj si strani, u proslom komentaru ga branis zato sto ga napadaju, a sada podrzavas stjepana, ne znam da li vidis da se ovde ne broje postovi

Citat: Blaeks poslato Septembar 26, 2013, 18:26:04 POSLE PODNE
Citat: Mike. poslato Septembar 26, 2013, 17:49:57 POSLE PODNE
Citat: StjepanS poslato Septembar 26, 2013, 17:46:45 POSLE PODNE
Kad odrastes i ako odrastes ikad vidjet ces kakve [cenzura]osti ti pises to nebi ni dijete od 10 godina pisalo.

Necu komentirat to vise jer sam napisao da je dosta oko toga.
E to si u pravi Stjepans.Spawner brate pišeš nešto zaustavljaju te po školi i traže te da pravite sranja da se smeju??I pročitao sam nešto si napisao u smislu kao kad ja budem imao mnogo subova i budem popularan onda nećeš da hejtuješ.
Kao neko dete pišeš brate.
odluci se na cijoj si strani, u proslom komentaru ga branis zato sto ga napadaju, a sada podrzavas stjepana, ne znam da li vidis da se ovde ne broje postovi
Ja se ovde ne svaÄ'am pa da biram neÅ¡to strante brate nego govorim realno.Spawner je pisao neke gluposti jeste stvarno ali ipak napali ste ga brate.

Citat: Aussie poslato Septembar 26, 2013, 20:16:37 POSLE PODNE
Izgleda mi da cu slike morati da nosim u foto studio, ocigledno mi je nesto do kompa cim ne odobrava ni jedan drajver, a mrzi me da trazim "kvar" ...
pa u cemu je tocno rijec, izbacuje ti neki error ili sta?
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

ijooo pa Å¡to se dogodilo s forumom ovo su same reklame iznad reklama...
*facepalm*

Citat: [US] CrniGavran poslato Septembar 26, 2013, 22:19:54 POSLE PODNE
*facepalm*

Na sta mislis? Ove google reklame i reklame hostinga? Pa i ja bi ih stavio ako mislis na njih,sto da ne uzmu koju paru usput? :D  :D :D :D

Momci sto se napinjete , ipak sam ja dete od 14 godian koje je glupo zar ne? tako ste vi rekli , sto se cimate oko mene :* ?

Spawner, pregledao sam ove video snimke na channelu, iskreno ona tuca glupost, neko ce sa strane ozbiljno shvatiti pa cete popusiti degenek, ona parodija ne vidim nista smijesno, kao i ova 2 djela elitne jedinice, ne vidim poantu toga?, sta je smijesno sto 3 lika pokusavaju 1 zgib uraditi a ovaj komadant govori brze bre, ajde bre, vojnice bre, tako je bre, sta je tu smijesno :P

Citat: [US] CrniGavran poslato Septembar 26, 2013, 22:19:54 POSLE PODNE
*facepalm*

Vazno je da vidis ti reklame :D

Moracu i ja da povecam baner, ne moze to tako, ja da imam mali a on veliki :P :D

naravno kontam da imate pervezan mozak, al ne, ne mislim na to :D

[quote author=
Maki187 link=topic=79250.msg550351#msg550351 date=1380316073]
ne moze to tako, ja da imam mali a on veliki :P :D

naravno kontam da imate pervezan mozak, al ne, ne mislim na to :D
[/quote]
Sta god da si mislio zna se da ti je mali....To je ocigledno :D

raja imali ko crack za fifu 14 ?
69

krek za f14 jos nije ízaso,a vjerujem da nece izac jos barem tjedan dana

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Imam pitanje , objavio sam svoj mod BosMafia , i rekao da se ime nesmje koristi...
I pogledajte ovo , 178. 63. 20. 199: 7755 taj server ima sve isto , moj mod koriste i moje ime , kako cu to rijestit?

MOLIM VAS POMOC!!!
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

Citat: _HarDy_ poslato Septembar 29, 2013, 14:49:30 POSLE PODNE
Imam pitanje , objavio sam svoj mod BosMafia , i rekao da se ime nesmje koristi...
I pogledajte ovo , 178. 63. 20. 199: 7755 taj server ima sve isto , moj mod koriste i moje ime , kako cu to rijestit?

MOLIM VAS POMOC!!!
Ja mislim da ne možeš to da resis nego oni će biti cenzurisani ovde.

Ima li neko da mi preporuči igricu, fudbal neki, ali da može da stane na ovu moju krntiju od lap topa  :P

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU B815 @ 1.60GHz 1.60 GHz
Installed Memory (RAM): 2.00GB
System Type: 32-bit Operating System
HDD: 320GB