Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Hocu da cujem razlog zasto je moja tema izbrisana u offtopicu "AlmightZ PrankProduction" i pocinioca istog ili cu da se zalim djuri zato sto niti jedno forum pravilo nisam prekrsio.

Citat: SpawneR. poslato Septembar 25, 2013, 12:45:12 POSLE PODNE
Hocu da cujem razlog zasto je moja tema izbrisana u offtopicu "AlmightZ PrankProduction" i pocinioca istog ili cu da se zalim djuri zato sto niti jedno forum pravilo nisam prekrsio.
a sta ako ti je bas djuro obrisao to ?

Citat: Blaeks poslato Septembar 25, 2013, 13:35:31 POSLE PODNE

Nek navede razlog.

Citat: SpawneR. poslato Septembar 25, 2013, 14:27:04 POSLE PODNE

Nek navede razlog.

koji si ti faktor da ti se netko mora opravdavati...

takve idiotske teme nisu za ovaj forum, zelis li se glupirati, preporucujem ti da nadjes forum gdje je to dopusteno...

jbte , cjeli dan sam sam u firmi u mojem sektoru, ubih se od posla.
i tako i sutra al sam do 12 i kuci onda a dnevninca ostaje ista  hah :D
a petak slobodan dan
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: Dude poslato Septembar 25, 2013, 15:15:14 POSLE PODNE

Nek navede razlog.

takve [cenzura]ske teme nisu za ovaj forum, zelis li se [cenzura]irati, preporucujem ti da nadjes forum gdje je to dopusteno...

Hmm , zanima me kako je na svim samp forumima to dopusteno samo kod tebe nije :) ?

Citat: SpawneR. poslato Septembar 25, 2013, 19:31:38 POSLE PODNE

Nek navede razlog.

takve [cenzura]ske teme nisu za ovaj forum, zelis li se [cenzura]irati, preporucujem ti da nadjes forum gdje je to dopusteno...

Hmm , zanima me kako je na svim samp forumima to dopusteno samo kod tebe nije :) ?
Mislis da to nije jedan od razloga zasto na drugim forumima raspada cjela stvar? Ovdje se zna zasto postoji ovaj forum, i nema izuzetaka, to je razlog zasto sam ovdje jos aktivan ;)

Citat: SpawneR. poslato Septembar 25, 2013, 19:31:38 POSLE PODNE

Nek navede razlog.

zato sto ionako samo idiotarije rade na drugim samp forumima...

ovdje toga nece biti iz razloga sto je tocno odredjena tematika foruma... zalis li se glupirati tko ti brani, ali ovdje takve stvari nece stavljati...

i da, ako ti ne stima, imas logout, nitko te ne drzi...

Okejj neka su gluposti ako od vas trazim da kliknete na link i ako vas ne mrzi subbate a vi to nece iz inata onda ste da se ne izrazavam. Svakom kom je trebao sub na ovom forumu , koji je stavljao video snimke ja sam mu sub i like . No nema veze. Ja i moje dustvo se sprdamo i to snimamo kao lepe uspomene , svi nas podrzavaju. :)

To da se zaebavate i slicno, nemorate svima pokazivati, al aje  ::)

Citat: Aussie poslato Septembar 25, 2013, 22:01:11 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Septembar 25, 2013, 21:58:37 POSLE PODNE
Okejj neka su [cenzura]osti ako od vas trazim da kliknete na link i ako vas ne mrzi subbate a vi to nece iz inata onda ste da se ne izrazavam. Svakom kom je trebao sub na ovom forumu , koji je stavljao video snimke ja sam mu sub i like . No nema veze. Ja i moje dustvo se sprdamo i to snimamo kao lepe uspomene , svi nas podrzavaju. :)

Zasto ne snimite kako igrate fudbal, basket ili nesto slicno a ne neke [cenzura]osti na ulici. Ugl. danasnja omladina se i svela na to, samo tuce i netrepeljivost medju vrsnjacima. Znam da je bila gluma, ali cim vam je to bilo na pameti znaci da i privatno to volite da radite ili gledate, ne znam sad... Tu je i onaj upad u skolu, strasno... Ne podzavam blaze receno

Zato sto igranej fudbala sme svako , zato sto igranej fudbala ne moze da nasmeje. A ovo sto mi snimamo je uzrokovalo da deca dobijaju bol u stomaku od smejanja ( u skoli nas zaustavljaju da napravimo neku glupost i mi smo njihovi idoli )

Citat: StjepanS poslato Septembar 25, 2013, 22:21:06 POSLE PODNE
Niste smjesni, dosta o tome nastavite normalni razgovor.

Svako ima svoje misljenje , cim ti nije smesno znaci da nisi prosao kroz taj period zajebancije sa drugovima u ovom vidu vec si samo camio za kompom , jebiga svako ima svoj zivot i svako je kovac svoje sudbine , videces za par meseci kada imamo brdo subbova i kada postanemo mnogo poznatiji onda ces da me se se setis tako uvek biva :) Ti me posebno hejtujes u zadnje vreme sto meni ide u korist sto vise ti meni teras kontru ja vise tebi teram kontru , a ni u jednom pogledu nisam ljubomoran na tebe jel sve sto od tebe vidim je jedan obican S.Mod koji nema ideju da napravi nesto novo kao sto smo ja i moja druzina osmislili. Pozzic :*

ovo tvoji videi uopce nisu smjesni , naprotiv jako su zalosni. djeci je ovo naravno smjesno.
al oke pokusavate svremenom ce te bit bolji.

znaci vi ocete da vidite reakcije ljudi koji prolaze , sta ce reci na vase retardiranosti.

e pa ako bas ocete bit smjesni, odite u javni prijevoz uzmite zilet i pjenu za brijanje i obrijte si noge, ili glumite da imate erekciju dok citate strip nekakav. to je smjesno a ne ovo vase [cenzura]osti, kad se tucete.
sami sebe mozete uvalit u sranja, neko vas moze udarit slucajno autom, i sta , onda vas on mora imat na dusi , a zbog cega? zbog tog sto vi hocete bit popularni ja youtubeu , i skoli. -.-

Okejj neka su [cenzura]osti ako od vas trazim da kliknete na link i ako vas ne mrzi subbate a vi to nece iz inata onda ste da se ne izrazavam. Svakom kom je trebao sub na ovom forumu , koji je stavljao video snimke ja sam mu sub i like . No nema veze. Ja i moje dustvo se sprdamo i to snimamo kao lepe uspomene , svi nas podrzavaju. :)

svi vas podrzavaju. o moj boze, jel znaju vasi roditelji za to?

Citat: SpawneR. poslato Septembar 25, 2013, 22:47:49 POSLE PODNE
Citat: Aussie poslato Septembar 25, 2013, 22:01:11 POSLE PODNE

Zasto ne snimite kako igrate fudbal, basket ili nesto slicno a ne neke [cenzura]osti na ulici. Ugl. danasnja omladina se i svela na to, samo tuce i netrepeljivost medju vrsnjacima. Znam da je bila gluma, ali cim vam je to bilo na pameti znaci da i privatno to volite da radite ili gledate, ne znam sad... Tu je i onaj upad u skolu, strasno... Ne podzavam blaze receno

Zato sto igranej fudbala sme svako , zato sto igranej fudbala ne moze da nasmeje. A ovo sto mi snimamo je uzrokovalo da deca dobijaju bol u stomaku od smejanja ( u skoli nas zaustavljaju da napravimo neku [cenzura]ost i mi smo njihovi idoli )

Citat: StjepanS poslato Septembar 25, 2013, 22:21:06 POSLE PODNE
Niste smjesni, dosta o tome nastavite normalni razgovor.

Svako ima svoje misljenje , cim ti nije smesno znaci da nisi prosao kroz taj period zajebancije sa drugovima u ovom vidu vec si samo camio za kompom , jebiga svako ima svoj zivot i svako je kovac svoje sudbine , videces za par meseci kada imamo brdo subbova i kada postanemo mnogo poznatiji onda ces da me se se setis tako uvek biva :) Ti me posebno hejtujes u zadnje vreme sto meni ide u korist sto vise ti meni teras kontru ja vise tebi teram kontru , a ni u jednom pogledu nisam ljubomoran na tebe jel sve sto od tebe vidim je jedan obican S.Mod koji nema ideju da napravi nesto novo kao sto smo ja i moja druzina osmislili. Pozzic :*

" u skoli nas zaustavljaju da napravimo neku [cenzura]ost i mi smo njihovi idoli"

o Boze u kakvu onda skolu idete?
Poslednja Izmena: Septembar 26, 2013, 14:29:05 POSLE PODNE od [OG]panameR.
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ajde bre šta napadate dečka pustite ga nek živi svoj život.Jbg to je njegov izbor malo je glupo to što se tučete pa kao ljudi dolaz i zaustavljaju to je kao neka mala deca smislite nešto bolje.I ajde više da promenimo temu.

Citat: StjepanS poslato Septembar 26, 2013, 17:46:45 POSLE PODNE
Kad odrastes i ako odrastes ikad vidjet ces kakve [cenzura]osti ti pises to nebi ni dijete od 10 godina pisalo.

Necu komentirat to vise jer sam napisao da je dosta oko toga.
E to si u pravi Stjepans.Spawner brate pišeš nešto zaustavljaju te po školi i traže te da pravite sranja da se smeju??I pročitao sam nešto si napisao u smislu kao kad ja budem imao mnogo subova i budem popularan onda nećeš da hejtuješ.
Kao neko dete pišeš brate.