Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Streetboy poslato Septembar 20, 2013, 22:09:28 POSLE PODNE
Zalosno je to sto je momak u pravu,trenutno se na bs-u mjeri licnost preko postova.... -.-

Tako je  ;)

ja neznam sta je vama toliko u tim postovima . prvo  dobijes solidera jaoo vidi solider sam sad ce svako znati na forumu za mene.
Drug varas se , ako zelis biti popularan na forumu , evo za primjer bleaks svakom je pomogao kada je znao nije se svadjao, dobro popio par puta bananu xd ali to je manje bitno, nije se mjesao u ono sto nezna nije krao radove itd... :D sad ga i ja pretjera xD i lik na kraju dobi global moderatora i svi se sad nafuraju misle da je to radi postova, nije brate dragi, global moderator moze biti homeboy transformer nebitan broj postova samo neka postuje pravila :D eto koliko sam ja dugo na forumu od 21 rujna , homeboy , stoce mi postovi bgt? stoce mi, dobijes solidera iskurcis se 2-3 dana posle ti postane dosadno  onda oces  da picis do ostalih  high roller i dalje . Apsolutno bezveze , sto se mene tice ove postove i rankove treba ukinuti!

Citat: Master.amx poslato Septembar 21, 2013, 09:55:28 PRE PODNE
ja neznam sta je vama toliko u tim postovima . prvo  dobijes solidera jaoo vidi solider sam sad ce svako znati na forumu za mene.
Drug varas se , ako zelis biti popularan na forumu , evo za primjer bleaks svakom je pomogao kada je znao nije se svadjao, dobro popio par puta bananu xd ali to je manje bitno, nije se mjesao u ono sto nezna nije krao radove itd... :D sad ga i ja pretjera xD i lik na kraju dobi global moderatora i svi se sad nafuraju misle da je to radi postova, nije brate dragi, global moderator moze biti homeboy transformer nebitan broj postova samo neka postuje pravila :D eto koliko sam ja dugo na forumu od 21 rujna , homeboy , stoce mi postovi bgt? stoce mi, dobijes solidera iskurcis se 2-3 dana posle ti postane dosadno  onda oces  da picis do ostalih  high roller i dalje . Apsolutno bezveze , sto se mene tice ove postove i rankove treba ukinuti!
pa vidi, smoda dobijes ako se zalozis za forum, ako se vidi da je tebi stalo do foruma i do njegovog napretka, ja sam tako radio, ali dobro, par puta sam omanuo.. :D

Jel zna neko neki DayZ samp server, ne mora biti balkanski, jos bolje ako nije. Ali da ima nesto igraca ne da igram sam. :D
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: Crazyn3ss poslato Septembar 21, 2013, 17:00:07 POSLE PODNE
Jel zna neko neki DayZ samp server, ne mora biti balkanski, jos bolje ako nije. Ali da ima nesto igraca ne da igram sam. :D

Sta je to  ???

Citat: Crazyn3ss poslato Septembar 21, 2013, 17:00:07 POSLE PODNE
eto ti na PM

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

DayZ, modifikacija za Arma igricu..., radi se o prezivljavanju, imas odredjene misije, skupljas hranu i ostala sranja :D, inace predobro je, takodje ima i WarZ( ne vezano za Armu) mada oni kopiraju DayZ.

ae dajte i meni ip ako može nekako.

oce neko igrat samnom na tom serveru, slabo znam engleski, pa bar jos neko da se mozemo sporazumit s drugima :D
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

eto, ako netko zeli ip nek mi se javi posto ja drzim jedan od 5 dayz servera u svijetu :D

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Potrebna mi je pomoć u vezi MTA,o čemu se radi možete videti u ovoj TEMI(klik) !
94.23.118.43:7777 â—† Balkan Games RPG â—† www.bg-samp.net

Global Moderator â—† Game Admin

Pozdrav svima,jel neko voljan da mi napravi Avatar ?