Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

comp moze biti zabava ali nije najbolji nacin za trosenje slobodnog vremena , bolje izadji i trci :D

Å ta ima veze momci ko čeka taj i dočeka registrovan sam Mart 07, 2011, 15:38:43 pa sam tek dobio moderatora  juče tj Septembra 08.2013. god.

Samo strpljenje onome ko zna da čeka vremenom sve doÄ'e.  :D :D  8)
Balkan Underground Ex. Head Administrator
Balkan Underground Ex. Elite Moderator

© Stefan_Misurovic, 2010. - 2014.

ma polako samo sve ce sa vremenom doci :D

ma joj kao da je bitno bio moderator ili nebio :D neki toliko utripuju da budu moderatori samo radi one zelene znacke MODERATOR da se mogu hvaliti da se ne izrazavam drugim rjecima :D prijavis se vidis rezultate ako nisi izabran vise srece drugi put ako jesi cestitam i sretno i to je to neznam sta se ima neko ljutiti sto nije dobio moderatora ili sl... :D

taj board postoji godinama, samo tebi nije otkriven

Citat: Aussie poslato Septembar 08, 2013, 22:58:47 POSLE PODNE
Ma ono, ja generalno nemam nista protiv vas, ne razumite me pogresno, samo svako zasluzuje sansu. Ipak odavno sam na ovom forumu, "20 dana" skoro provedeno ovde, i ni jednom nisam imao tu privilegiju da budem moderator, a i jos neki takodje... U tome je samo stvar...
Pa ima tu jos mnogo njih koji su tu "20 dana online" pa nisu moderatori i ne bune se,a znam i zasto se ne bune.Zato sto budu aktivni u odredjenom periodu pa onda odu pa se vrate i sve tako(ovim pokazuju neozbiljnost pre svega).Inace eto koliko si ti online,a ja sam evo skoro 30 dana,e sad ja za tih 30 dana koje sam bio online nisam cuo za tebe,tek sad mozda pola meseca ili tako nesto,sto znaci da si bio neaktivan jer bih te primetio da si bio aktivan..Mozes sad da pricas sta hoces,tako je i bilo,da si aktivan bio vjerovatno bi dobio moderatora davno..

Citat: Drobnjakâ,,¢ poslato Septembar 08, 2013, 23:37:23 POSLE PODNE
Ok.

Dobicete i to, samo strpljenja, neno je zauzet :D

btw, pregledajuci slike uploadovane na balkan-slike.info , naletoh na ovo :D

Nekako se boje slazu uz baner od exp host :D
Poslednja Izmena: Septembar 09, 2013, 01:46:03 PRE PODNE od [BR]Maki187

exp hosting najlepsi od svih hostinga