Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Aussie poslato Septembar 08, 2013, 14:58:09 POSLE PODNE
@Master, nek oni odlucuju sta i kako hoce, mi ovde diskutujemo i mislim da su oni ti koji trebaju da cuju misljenje ostalih ljudi na forumu i da je u njihovom cilju da imaju sto bolji odabir moderatora...

@Na koji nacin oni znaju kako ti radis kada ti ni jednom nisu pruzili sansu? Kako mozes da kazes da neko radi bolje od tebe kada nisi sebe video u toj ulozi. Svako zasluzuje sansu. Mislim da je mnogo [cenzura]o da jedan isti covek bude 5x moderator, i to ga prethodno skidaju zbog neaktivnosti.

ovo si napisao prije 5 postova te molim te da se dogovoris sa sobom sta ces reci, i usput evo ti odg na ovo pitanje sto si postavio prije 5 postova, oni barem ja mislim tako prije odabiranja moderatora provjere clanove tj ponasanje na forumu, dali krse pravila,dali su bili kaznjivani , dali su dugo bili clanovi foruma , dali su vec bili moderatori, ako jesu kakvi su bili itd...
Ja ne kazem da uvijek donesu pravilnu odluku tj da izaberu najboljeg jbg svako grijesi i to je tako jbg desava se i najboljim.

nezelim da se stvara svadja, ne uvaljujem se samo kazem istinu pozz

edit:ako imas sta da mi kazes tj  ako zelis nesto da kazes sto nemozes ovdje ako zelis da raspravimo javi se u inbox dacu ti fb da nebi popili bananu i ja i ti ovdje :D
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2013, 15:11:46 POSLE PODNE od Master.amx

TRAZIM SKRIPTERA KONTAKT: skajp: djordje.veljkovic9 ili PM!! :D HITNO !!!
prst prst u cupi,prst prst u anus

ja cu ti skriptati ako mi das 500 eura :D

aj uzmi procitaj pravila djordje, nisi nov, bolje nego da te banujem

^ | Da vidimo i Blaeksa na delu :D
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Al mora se priznati da Blaeks uvijek ima stjupidne avatare  ;D  ;D

Citat: Aussie poslato Septembar 08, 2013, 14:58:09 POSLE PODNE
@Stjepan, ne, ne mogu da ih nabrojim jer se bojim da cu nesto propustiti. Uglavnom sam neke likove i ranije vidjao na poziciji moda a i opet im je pruzena sansa.
Mislis konkretno na mene,ne znam zasto iskreno ne kazes a ne tako lukavo..Eto,poslusali su te i nakon ustupljenog moda su mi isti skinuli,nadam se da si sada srecan :)

...Neno...

Ko oce da umjesto mene ide sutra u skolu ima admina  :D

Citat: ...Neno... poslato Septembar 08, 2013, 20:17:25 POSLE PODNE
Ko oce da umjesto mene ide sutra u skolu ima admina  :D
A gdje ucis? :D

EDIT : Ima li neko da bi mi odradio jedan logo besplatno?Nije nista tesko(makar mislim) :D
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2013, 20:46:29 POSLE PODNE od [DIV:RP] Streetboy

Citat: xyzcod2 poslato Septembar 06, 2013, 17:36:50 POSLE PODNE
a provodis ga u zabavi recimo na kompu

Ako je tebi zabava samo komp, idi ubi se.
Zao mi samo dana kad sam dobio komp, odma sam prestao da izlazim iz kuce, da se zajebavam sa ortacima...
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2013, 21:03:42 POSLE PODNE od [BR]Maki187