Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: StjepanS poslato Septembar 07, 2013, 18:38:56 POSLE PODNE
Citat: SpawneR. poslato Septembar 07, 2013, 18:28:30 POSLE PODNE
Citat: Coldplay poslato Septembar 07, 2013, 14:31:43 POSLE PODNE
A spawner, nemoj bit životni savjetnik na forumu...

Fora je u tome sto oni nemaju zivot :) Meni je zao njih zato sto sam bio kao oni ..

Zavisi ako ti nisi imao zivot to ne znaci da i drugi ne trebaju imat zuto.
Moze se odvojit 30-1h za forum kljunac.

30-1H ne odvaja niko... Pocev od tebe koji dnevno an forumu provedes 5h sve do drugih koji su na forumu ceo dan .. Tako da nemoj da lupetas [cenzura]osti totalno neupucen i ne informisan ...

vidim da si napisao kljunac , to je zezanje zato sto sam plav(zut) e pa u vezi toga samo imam da ti kazem da nemas predstave koliko je dobro kad si plav, prvenstveno sto devojcice vise vole plave decake koji su drugaciji a da dodam sto imam i sarm sto me sada vec cini deckom sa najvecim brojem devojaka u mojoj skoli i najiskusnijem ne hvalim se , tako je pitajte kog hocete od mojih ortaka ;) Pola skole bi volelo da ima istu kosu kao ja ali jebiga :)
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2013, 10:57:26 PRE PODNE od SpawneR.

Vidim i dalje su ovdje nonstop svaÄ'e,treba se to početi kažnjavati malo većim kaznama :D

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Septembar 08, 2013, 11:55:48 PRE PODNE
Vidim i dalje su ovdje nonstop svaÄ'e,treba se to početi kažnjavati malo većim kaznama :D

Ma nisu to bas neke svadje xd
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

boja kose je najmanji problem http://glamstik.rs/files/questions/776abf04b04c54cf06eef57a548fff10.jpg , a i gresis, plava kosa ne stoji bas muskarcima, ja sam hteo da se satiram, ali sam ostavio braonkastu

Citat: Blaeks poslato Septembar 08, 2013, 12:10:07 POSLE PODNE
boja kose je najmanji problem http://glamstik.rs/files/questions/776abf04b04c54cf06eef57a548fff10.jpg , a i gresis, plava kosa ne stoji bas muskarcima, ja sam hteo da se satiram, ali sam ostavio braonkastu

fora u tome sto se ja ne farbam... pogledaj malo ko jebe na sceni od plavih momaka? Brad Pit-Andjelinu , onaj spanac pojebao pola sveta , nemam ti ja ne znam kakvu kosu ... sve u svemu ako te zanima boja moje kose , gledaj me na asku ask.fm/ksondi99

ostali odjebite u skokovi <3

pa sta ima ljudovi nije me dugo bilo imao sam nekih problema nisam mogao uci na stranicu nezz sto :S sta se radi?

Citat: Master.amx poslato Septembar 08, 2013, 12:27:02 POSLE PODNE
pa sta ima ljudovi nije me dugo bilo imao sam nekih problema nisam mogao uci na stranicu nezz sto :S sta se radi?

Nist uzivancija, opustanje.

Edit:Ima neki pser da mi odradi cetri stvarcice bukvalno na isti kalup sve cetri, bio bih mu jako zahvalan :$
Poslednja Izmena: Septembar 08, 2013, 12:47:16 POSLE PODNE od WickeD.
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: Cryaotic poslato Septembar 08, 2013, 12:56:36 POSLE PODNE
Citat: VitoScarfo poslato Septembar 08, 2013, 12:53:39 POSLE PODNE
Je li Skill arena na ovoj listi?

Očito nije,mogao si i sam to pogledati xD
A sad sam isao videti,ma cuo sam da jesu,pa sam se teo zalit na njih,botovi ...

ne vidim sta je nerealno ja se prijavljujem 7-8 puta nisam dobio ali neljutim se , to samo znaci da ima ljudi koji su bolji od mne i koji bolje objavljaju taj posao :D zato treba samo biti uporan

po necijem ponasanju na forumu vec mozes da procenis da li je on dobar za nesto tipa moderatora

Citat: Aussie poslato Septembar 08, 2013, 14:43:37 POSLE PODNE
Citat: Master.amx poslato Septembar 08, 2013, 14:31:11 POSLE PODNE
ne vidim sta je nerealno ja se prijavljujem 7-8 puta nisam dobio ali neljutim se , to samo znaci da ima ljudi koji su bolji od mne i koji bolje objavljaju taj posao :D zato treba samo biti uporan

Na koji nacin oni znaju kako ti radis kada ti ni jednom nisu pruzili sansu? Kako mozes da kazes da neko radi bolje od tebe kada nisi sebe video u toj ulozi. Svako zasluzuje sansu. Mislim da je mnogo [cenzura]o da jedan isti covek bude 5x moderator, i to ga prethodno skidaju zbog neaktivnosti.
ja mislim da nema niti jedan moderator u pristojecoj prijavi da je ponovo dobio moderatora a da mu je skinut ili da je bio posto je odbijeno 3-4 prijave od stjepans i blaeksa

Citat: Aussie poslato Septembar 08, 2013, 14:48:12 POSLE PODNE
@Stjepan, pa ne znam, ti na primer...

@Blaeks, hmm, pa vidi, ja na primer za tudje ponasanje ne zelim da pricam, ali za svoje itekako mogu da kazem da je skroz korektno ...

@Master, vidim da nisi upucen, ne kazem da je bio moderator pre 2 dana, vec da je ranije bio moderator, pa sada zeli opet da nastavi gde je ranije stao.
Da ,želi da nastavi...ali ga nije dobio.

Citat: Aussie poslato Septembar 08, 2013, 14:48:12 POSLE PODNE
@Stjepan, pa ne znam, ti na primer...

@Blaeks, hmm, pa vidi, ja na primer za tudje ponasanje ne zelim da pricam, ali za svoje itekako mogu da kazem da je skroz korektno ...

@Master, vidim da nisi upucen, ne kazem da je bio moderator pre 2 dana, vec da je ranije bio moderator, pa sada zeli opet da nastavi gde je ranije stao.
a vidi sad ovo , ranije bili moderatori ako su bili dobri moguce da su dobili opet a to sto su bili skinuti to je iskucljivo posao administratora da se bavi time a ne mi .