Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [AG] Boris. poslato Jun 24, 2014, 05:54:05 PRE PODNE
Sjecate se vremena na sampu kada smo se borili za auto da kupimo, kad smo okretali lovu preprodajom imovine, to su bili dani..
Ja se secam vremena kada nisam znao da li smem da kupim auto jer je kostao puno. Pa sam razmisljao ako mi se jednom zapali, da li cu ga imati i drugi put.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Pre nije smelo da se opljacka banka odmah bi dosla policija sad opljackas i moras da ih zoves i izazivas da bi te jurili

Da, i to. Sada moras da ih molis da te jure, pa ako im se, da izvinete, digne, onda se da vas jure. Mora da se pise na /add da bi se neko iscimao da mrdne dupetom..

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Pokusat cu vratiti mozda takvu atmosferu sa Afrikom, radim mod na tip starijih modova.

Kada otvarate ako je ovog leta ja sam igrac samo nemoj tokom jula nisam tu :D

Citat: TiXoR_ poslato Jun 24, 2014, 01:39:15 PRE PODNE
Citat: joXy_# poslato Jun 24, 2014, 01:27:56 PRE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Jun 23, 2014, 19:23:19 POSLE PODNE
Citat: [AG] Boris. poslato Jun 23, 2014, 19:15:24 POSLE PODNE
Jel ima ovdje starih afrikanaca?
ja san bija igra dok je bila tek prva afrika ja msm.

jel se ikome od vas dogodilo da ste se brijali s aparatom za brijanje i da vam je nešto ibacilo na vratu nešto crveno pas mater očajan mi je vrat
Ko tebi dade smoda majko mila. Ajd' ti joÅ¡ kako, al' ovaj Blaeks nema veze s'vezom, čak je bio i banovan na duži period zbog ponasanja, i na kraju jos doÄ'e do Co-A, straÅ¡no. OtiÅ¡'o ovaj forum u k.
hah, javio se ljubomorni lopov, ae dosta.

Citat: Speedy poslato Jun 23, 2014, 19:28:18 POSLE PODNE
Tixor Å¡ta bi s SX? :D
na tome se nije radilo 2 god hah.

to još odonda kad smo mi pokusavali? hahah

Citat: Speedy poslato Jun 24, 2014, 16:16:12 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Jun 24, 2014, 01:39:15 PRE PODNE
Citat: joXy_# poslato Jun 24, 2014, 01:27:56 PRE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Jun 23, 2014, 19:23:19 POSLE PODNE
Citat: [AG] Boris. poslato Jun 23, 2014, 19:15:24 POSLE PODNE
Jel ima ovdje starih afrikanaca?
ja san bija igra dok je bila tek prva afrika ja msm.

jel se ikome od vas dogodilo da ste se brijali s aparatom za brijanje i da vam je nešto ibacilo na vratu nešto crveno pas mater očajan mi je vrat
Ko tebi dade smoda majko mila. Ajd' ti joÅ¡ kako, al' ovaj Blaeks nema veze s'vezom, čak je bio i banovan na duži period zbog ponasanja, i na kraju jos doÄ'e do Co-A, straÅ¡no. OtiÅ¡'o ovaj forum u k.
hah, javio se ljubomorni lopov, ae dosta.

Citat: Speedy poslato Jun 23, 2014, 19:28:18 POSLE PODNE
Tixor Å¡ta bi s SX? :D
na tome se nije radilo 2 god hah.

to još odonda kad smo mi pokusavali? hahah

al si ti bio s menom? hah, sry ako san zab.

Citat: [AG] Boris. poslato Jun 24, 2014, 12:52:47 POSLE PODNE
Pokusat cu vratiti mozda takvu atmosferu sa Afrikom, radim mod na tip starijih modova.

za kurac to sve likovi rade servere s jakon skripton i dobiju kurac u usta

Citat: ShocK_ poslato Jun 24, 2014, 13:05:11 POSLE PODNE

Naravno da je ovog :D

A cuj tixor, nije bit samo u skripti, trebas imat nos za marketing, gledaj servere neke sa skini/pali modom, a igraca 50+

Citat: [AG] Boris. poslato Jun 24, 2014, 17:29:55 POSLE PODNE

A cuj tixor, nije bit samo u skripti, trebas imat nos za marketing, gledaj servere neke sa skini/pali modom, a igraca 50+
To je ono sto je bedno. Ja se bre ljudi secam kada nisam mogao da nadjem balkanski server nigde. Kad naidjem na nekog balkanca to je bila euforija, a sad nijedan dobar server sa jakom skriptom ne moze da se probije jer klinac od 12-13 godina daje admine i ostala cuda samo da bi imao igrace. Ja sam pre servera nalazio u SA:MP meni, ono favorite,hosts i to je zaista bilo retko da se nadje neki balkanski.
More, sad cu da pocnem da cepam na nekom serveru sa ovionima, meni je to full..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 24, 2014, 19:03:14 POSLE PODNE
Citat: [AG] Boris. poslato Jun 24, 2014, 17:29:55 POSLE PODNE

To je ono sto je bedno. Ja se bre ljudi secam kada nisam mogao da nadjem balkanski server nigde. Kad naidjem na nekog balkanca to je bila euforija, a sad nijedan dobar server sa jakom skriptom ne moze da se probije jer klinac od 12-13 godina daje admine i ostala cuda samo da bi imao igrace. Ja sam pre servera nalazio u SA:MP meni, ono favorite,hosts i to je zaista bilo retko da se nadje neki balkanski.
More, sad cu da pocnem da cepam na nekom serveru sa ovionima, meni je to full..
Hydra blast ako jos radi za avion server dao dusu :D
Inace ja idalje ne mogu oprostiti vlasniku balkan ulica sto je dao najvecem noobu server koji ga je upropastio al sta ces :/

Nego da ne pricam o tome
Sad sam se iznenadio kad sam saznao da pisem zelje za srednje skole a ne znam koliko boda traze
Poslednja Izmena: Jun 24, 2014, 20:19:46 POSLE PODNE od ShocK_

Ovim putem zelim da cestitam rodjendan odlicnom super moderatoru koji je opravdao poverenje administracije, i koji se trudi da podigne forum na najvisi nivo.

Srecan rodjendan Lapi, sve najlepse :)

Hvala brate, hvala puno ! :D

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com