[pomoc]account

Započeo [MG]uNiqu3, Avgust 25, 2013, 23:14:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:SERP
Detaljan opis problema:Pa vako imma problem sa account kad neko napravi acc odna je sve ok i seda ja hocu da mu dam admina OUTGame i sada udjem u gm najdem u users taj lik na koj zelim da povecam admin lvl ili smanim ili hocu da mu dam para i kad nesto promenim i sacuvam inda on kad pokusa da se loguje na srw pise ta sifra sa mu je ono kaze da nije ta sifra a ta je sifra ili neku pud mi se desi samo save a nista ne izmenim i to se desi kako da resim to molim pomoc
Dio skripte:Sta treba dacu
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

nesmijes mu minjat podatke preko gamepanela npr kgb hosta uc na gamepanel di se reset srv i to i minajt mu tu i dodavat admin i pare samo priko filezille smijes to radit priko fz ga nades das sve kako treba i resetas server, to se i meni prije desavalo pa sam svatia hehe
public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}

BUMP! jer zna neko kako da da sredim jer mi je hitno!
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

Da al to mi se desava i na kucnom srw i preko filezila
MegaGaming RolePlay

Uskoro!

Citat: pwn poslato Avgust 26, 2013, 23:39:24 POSLE PODNE
Citat: [GP]Brain poslato Avgust 26, 2013, 11:22:59 PRE PODNE
nesmijes mu minjat podatke preko gamepanela npr kgb hosta uc na gamepanel di se reset srv i to i minajt mu tu i dodavat admin i pare samo priko filezille smijes to radit priko fz ga nades das sve kako treba i resetas server, to se i meni prije desavalo pa sam svatia hehe

rekao ti je momak, ako koristiš taj hosting ne mjenjaj podatke preko GPa, nego koristi filezilu
to je za bilo koji host :)
{
Ban(playerid);
return 1;
}

Citat: hristijan.kiki poslato Avgust 27, 2013, 01:38:55 PRE PODNE
Da al to mi se desava i na kucnom srw i preko filezila

pogledaj jel ti tocna sifra i u account jel je dobro ucitaje gm ona sranja %s %d u pawn zas vec
ako imas hash ili encrypt tako nesto, ukloni...
{
Ban(playerid);
return 1;
}