Iznerviran.

Započeo Fernando Vincie, Jul 07, 2009, 16:28:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kada sam postavio onu temu " Da li sam uradio nesto " moderator se napravio pametan i zakljucao je.Jebote,ja to nisam postavio zato sto mi je sve jasno o skriptama !! Ucim,zato sam kopirao,samo sam gledao pola sata i ukapirao nesto.Sledeci put,te moli da kada postavim novu temu,da je ne zakljucavas !!

zerocoolos

ajde ne pričaj gluposti, kopirao si jedan dio koda i pitaÅ¡ jesi neÅ¡ta napravio  :mad: i normalno da ide lock! i viÅ¡e ne pametuj!  :mad: :mad: :mad:

NORMALNO JE DA CU DA KOPIRAM KADA SAM UCI KAKO SE SKRIPTA OKO 20-30 MINUTA !!! BAR ZNAM STA ZNACI !! U CEMU JE RAZLIKA AKO SE KOPIRA I AKO SE NAPRAVI NOVI ??!! DA SE MUCIS ?? PA STO DA SE MUCIS AKO VEC IMAS NESTO ??!!

Correlli

Razlika je u tome da to što ti napraviš je tvoje i barem znaš da si to ti napravijo i da znaš skriptat, a ne da kopiraš od drugih i još nekopiraš pravilno.

JingSaw

ako radis svoje prije ces naucit i znat...... i ako nema nekakvih izazova onda to nije skriptiranje/programiranje nego cisto kopiranje od drugih ;) ::)

Hmhh...ali na kraju je isto ? Mislim isti redovi isto sve ?

Smiri strasti i ne pisi velikim slovima. Velika slova na forumu predstavljaju kao da se deres na nekoga. LOCK

Pa nervirate me i dzabe gubite vreme...

Citat: Fernando Vincie poslato Jul 08, 2009, 08:50:28 PRE PODNE
Pa nervirate me i dzabe gubite vreme...

Rijesit cu te muka. Ban ces dobiti i onda te nece nitko nervirati.