[MAP] Uredjeni zapusteni AERO

Započeo Hayes, Jun 12, 2010, 22:34:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovo je rad!prejebena mapa i svaka ti cast na ovoj mapi izgleda full realno i sve i slaze se sa igrom
Samo nisi trebao palme ali mislim da se moze uzletit do tih palma

1000/10  ;)

Decko jel tebi dobro ? haha..ova je mapa pre dobra, bolju u zivotu nisam vidio  :D
Ovo je najbolji aero od svih!
Korisna mapa i to jako, svaka ti cast!
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Citat: [CH]Marko_Jizzy poslato Jun 12, 2010, 22:38:18 POSLE PODNE
E ovo je rad!prejebena mapa i svaka ti cast na ovoj mapi izgleda full realno i sve i slaze se sa igrom
Samo nisi trebao palme ali mislim da se moze uzletit do tih palma

1000/10  ;)

haha xD obrisem ja palme za cas i ubacim nes drugo da bude ljepse a ne pustinja et da znas xD tebi u cast hvala svima

hvala svima na podrsci hvala puno mi znaci podrska mozda dodje jos novih mapa vec do kraja sedemice et da znate xD

Citat: Hasan poslato Jun 12, 2010, 22:53:25 POSLE PODNE
hvala svima na podrsci hvala puno mi znaci podrska mozda dodje jos novih mapa vec do kraja sedemice et da znate xD
Jedva cekamo neku novu mapu.. super ideja i ovo vise ne izgleda ko da je bio neki stari aero ovo izglda ko da je to u original sp
Little Devil will burn you

Ajmeeeeee,Najbolja Mapa koju sam ja ikada vidjeo.Ovo ti je prejebeno.Ovo ide odma na Server 10/10.Samo tako nastavi.

Znaci danas cu ga jos malo uredit i postat  cu vam slike i sve tako da znate et hvala na POTPORIII :D

to se zove mapa...
ovo je stvarno najbolja mapa na balkan sampu...

Citat: Hasan poslato Jun 13, 2010, 08:36:37 PRE PODNE
Znaci danas cu ga jos malo uredit i postat  cu vam slike i sve tako da znate et hvala na POTPORIII :D

Hajde Haso najvažnija ti je moja spamerska podrška xD (na CH forumu -.-)

A ocjenu sam zaboravio
Citat: â,,¢ Elmedin â,,¢ poslato Jun 12, 2010, 22:41:43 POSLE PODNE
Bravo Hasane, svaka čast,,,

10/10

haahha xD hvala elmeeee xD sta ima kod tebe aj na msn plsss ili server pls    ??? 8)

Super mapa. 10/10

Last nick: Paradox