[Pomoc] CoS

Započeo NAN0, Avgust 11, 2013, 03:17:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Fantasy Evolution
Detaljan opis problema: Htio bih da napravim ili ubacim vec postojeci cos sistem , sa dialogom . Da nisu auta na pijaci. Ali ne znam kako da uklonim auta sa pijaca. I ne znam tacno gdje naci dobar cos sistem da ne buga itd..
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Mislim da je sve objasnjeno
Respect
Stexi , Sabo(T), GreeDy.amx

kako izbaciti cos, logicno, obrises sve vezano za njega

Citat: Blaeks poslato Avgust 11, 2013, 04:30:54 PRE PODNE
kako izbaciti cos, logicno, obrises sve vezano za njega
shvatio sam za izbacivanje , ali kako sada da ubacim novi. Ne znam bas kako to da objasnim. Kao da ide na dialog ,da mi auta ne nestaju sa pijace tj. dealershipa kad ih neko kupi. Tj. neko dodje da kupi auto kuca npr "kupivozilo" i izbaci mu listu inf bullet itd. sa cijenama. Valjda sam potrefio jbg  :D
Respect

pa dobro, kreiras dialog sa biranjem vozila, onda napravis response dialoga, i kada igrac odabere nesto od toga, ti mu kreiras novi fajl sa vozilom, zapises mu potrebne varijable, itd itd, i onda mu na logovanju iscitas vozilo, duuug proces

Citat: Blaeks poslato Avgust 11, 2013, 04:38:08 PRE PODNE
pa dobro, kreiras dialog sa biranjem vozila, onda napravis response dialoga, i kada igrac odabere nesto od toga, ti mu kreiras novi fajl sa vozilom, zapises mu potrebne varijable, itd itd, i onda mu na logovanju iscitas vozilo, duuug proces
aha , hvala za sve. Potrudicu se da skontam , ima li negdje na bs slican tut.
Respect

nema, to je tesko malo, tacnije malo vise