[POMOC] provjera offline varijabla

Započeo Ino42O, Avgust 05, 2013, 12:51:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

skripta: moja
problem: Pokusava sam napraviti kao nesto.. znate ako je igrac online da se provjerava if(PlayerInfo[playerid][pVarijabla] == 1), e sada mene zanima kako cu tako napraviti za offline igraca.. kuzite sta trebam
dio skripte: //
Slike: //
Software Developer

if(IsPlayerConnected) ?? ili onplayerdisconnect stavis mu tu pvarijabla na 1 a onplayerconnect stavis na 0? Ili mislis ono kad ode u meni?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Avgust 05, 2013, 15:24:48 POSLE PODNE
if(IsPlayerConnected) ?? ili onplayerdisconnect stavis mu tu pvarijabla na 1 a onplayerconnect stavis na 0? Ili mislis ono kad ode u meni?
ne ne nego ovo mislim npr.
CMD:offvarijabla(playerid, params[])
{
new user[50];
if(sscanf(params, "s[50]", user)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "{00C0FF}[Koristite]:{FFFFFF} /offvarijabla[Ime_Prezime]");
format(user, sizeof(user), "Korisnici/%s.ini", user);

if(fexist(user))
{
        new INI:File = INI_Open(user);
        (ovo neznam kako da napravim)if(INI_info[user][pVarijabla] == 1)//ovo me zanima kako cu napraviti da provjerava varijablu kada je igrac offline
{
SCM(playerid, -1, "Igraceva varijabla je na 1");
}
        INI_Close(File);
        return 1;
    }
    else
    {
        SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "GRESKA: Korisnik nije pronadjen!");

}
return 1;
}
Software Developer

Citat: Ivan_Ino.pwn poslato Avgust 05, 2013, 15:33:25 POSLE PODNE
Citat: |LZ| Bugi poslato Avgust 05, 2013, 15:24:48 POSLE PODNE
ne ne nego ovo mislim npr.
CMD:offvarijabla(playerid, params[])
{
new user[50];
if(sscanf(params, "s[50]", user)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "{00C0FF}[Koristite]:{FFFFFF} /offvarijabla[Ime_Prezime]");
format(user, sizeof(user), "Korisnici/%s.ini", user);

if(fexist(user))
{
        new INI:File = INI_Open(user);
        (ovo neznam kako da napravim)if(INI_info[user][pVarijabla] == 1)//ovo me zanima kako cu napraviti da provjerava varijablu kada je igrac offline
{
SCM(playerid, -1, "Igraceva varijabla je na 1");
}
        INI_Close(File);
        return 1;
    }
    else
    {
        SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "GRESKA: Korisnik nije pronadjen!");

}
return 1;
}

daj mi enum pinfo i ispod onu definiciju kao za plaerinfo tako nes
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Rjesio sam moze ovde LOCK
Software Developer