[POMOC] Vreme u zatvoru ne prolazi lepo tacnije brojac

Započeo Dacho, Avgust 04, 2013, 13:32:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Od 0
Detaljan opis problema: Problem je napravio sam tekst kada si u zatvoru da ti odbrojava koliko je jos ostalo ,ali nije sve tako bajno bez problema.Sekund se promeni svakih 7-12 sekuni znacine odbrojava lepo vec svakih jedno 10 sekundi istekne 1 sekunda nzm koji mu je kurac,preko moba pisem pa ako moze direktna pomoc bez pitanja nekih jer ucicu jos jednom danars kad navatam interneta da vidim odgovore.Napomena:Na serveru nemam sat (mozda je zbog toga nzm)
Dio skripte:]trenutno nisam u mogucnosti ali to odbrojavanje je kao na nl modu nj taj fazon
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Vrv nisi dobro podesio nes pazljivo gledaj znaci kad ga jailujes stavi mu jcount[playerid] = vreme/1000;
i onda napravis timer koji svake sekunde smanjuje taj jcount za 1 znaci jcount[playerid]--; i onda samo formatiras string koji ispisuje to jcount za igracev id poz
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Daj taj deo skripte?
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

To ti se desava samo kod TD-a ili uopste?
Daj taj dio skripte

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Resio sam problem imao sam viska jednu nulu kod tajmera a mi svakih 10sec skidalo  :D
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)