[pomoc]auto se ne ucita

Započeo [Euro Samp]Shadow, Avgust 03, 2013, 15:31:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

skripta koju koristim:NL
detaljan opis problema:kad bude restart server auto se stvori na mjestu di je bio al bez tininga i pise mi ovo

el zna ko kako to rijesiti ovo mi je jako jako hitno to mi je jedini bug jos ostao i molim dobre ljude koji znaju to rijesit da mi pomognu hvala puno

Daj da vidimo dio gdje ti se ucitava tuning

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

case THREAD_UCITAJAUTOMOBIL:
    {
        mysql_store_result();
        new linija[210];
        if(mysql_num_rows() == 1)
        {
            AutomobilZauzet[extraid] = 1;
            if(mysql_fetch_row(linija))
            {
                new k, x;
        sscanf(linija, "p<|>iiffffiiiiiiiiiiiiiiiis[35]s[35]is[15]iiiiiiiiiiiiiii",
k, VInfo[extraid][hModel], VInfo[extraid][hPozX], VInfo[extraid][hPozY], VInfo[extraid][hPozZ], VInfo[extraid][hPozA], VInfo[extraid][hPaintJob], VInfo[extraid][hKomponenta1], VInfo[extraid][hKomponenta2],
VInfo[extraid][hKomponenta3], VInfo[extraid][hKomponenta4], VInfo[extraid][hKomponenta5], VInfo[extraid][hKomponenta6], VInfo[extraid][hKomponenta7], VInfo[extraid][hKomponenta8],
VInfo[extraid][hKomponenta9], VInfo[extraid][hKomponenta10], VInfo[extraid][hKomponenta11], VInfo[extraid][hKomponenta12], VInfo[extraid][hKomponenta13], VInfo[extraid][hBoja1], VInfo[extraid][hBoja2],
VInfo[extraid][hVlasnik], VInfo[extraid][hOpis], VInfo[extraid][hImaVlasnika], VInfo[extraid][hTablice], VInfo[extraid][hck], VInfo[extraid][hcg], VInfo[extraid][hvw], VInfo[extraid][hent],
VInfo[extraid][hoDroga], VInfo[extraid][hoOruzje1], VInfo[extraid][hoMunicija1], VInfo[extraid][hoOruzje2], VInfo[extraid][hoMunicija2], VInfo[extraid][hoOruzje3], VInfo[extraid][hoMunicija3],
VInfo[extraid][hAlarm], VInfo[extraid][hProdat], VInfo[extraid][hZakljucan], x);
if(VInfo[extraid][hProdat] == 0) VInfo[extraid][ownedvehicle] = CreateVehicle_H(VInfo[extraid][hModel], 11999.0+random(10000), 11999.0+random(10000), 0.0, 0.0, 0, 0, 1000);
            }
}
mysql_free_result();
    }

Da ti kazem nesto NL je mnogo zeznut mod i izmedju ostalog on je VRECA bugova !

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

ma rijesio ja sve covjece
/promeni spawn kupovanje vozila za org izbacivanje clanova poslje relog kupovanje enterijera onaj bug sa motorom sto se uvjek stvori u sf ima jos puno al se nmg sjetit jedini koji dosad nisam rijesio je taj jebeni bug

BUMP
ovo je hitno milim vas POMOCCCCCCCC