[pomoc]nece spremat kuce -.-

Započeo [Euro Samp]Shadow, Avgust 02, 2013, 23:43:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skripta koju koristim:NL
detaljan opis problema :ovako ja tu imam cmd za stvorit vilu  i ja napisem vila  adresa i stvori se vila al kad ja idem restart vile vise nema vila bi se trebala sacuvaj u scriptfiles al se ne sacuva onda ja svaki bozji  put moram ic /save i onda sam stvarat vikendice pa poludit cu vise aj da spremi bar u scriptfiles pa da nemoram sve rucno da se spremi u script files ljepo bi samo u mysql prebacim rucno
evo slike kako se spremi kuca
http://www.zaslike.com/files/001q5s7z86tgz9hmkvj8.png
nista nepise
evo cmd
CMD:vila(playerid, params[])
{
if(IsPlayerAdmin(playerid))
{
    new fajl[32], Float:Poz[4], rand = random(3), adresa[32];
    if(sscanf(params, "s[32]", adresa)) return SCM(playerid, GRAD3, "Koristite: {BFC0C2}/vila [Adresa]");
for(new i = 0; i < MAX_KUCA; i++)
    {
        format(fajl, 32, "Vlasnistva/Kuce/%d.ini", i);
        if(!fexist(fajl))
{
GetPlayerPos(playerid, Poz[0], Poz[1], Poz[2]);
GetPlayerFacingAngle(playerid, Poz[3]);
    switch(rand)
    {
        case 0:
        {
            Kuce[i][IzlazX] = 225.6842; Kuce[i][IzlazY] = 1021.9133; Kuce[i][IzlazZ] = 1084.0164; Kuce[i][IzlazA] = 0.0000;
                Kuce[i][Enterijer] = 7; Kuce[i][VW] = i+1;
}
        case 1:
        {
            Kuce[i][IzlazX] = 2324.4177; Kuce[i][IzlazY] = -1149.2666; Kuce[i][IzlazZ] = 1050.7101; Kuce[i][IzlazA] = 0.0000;
                Kuce[i][Enterijer] = 12; Kuce[i][VW] = i+1;
}
        case 2:
        {
            Kuce[i][IzlazX] = 234.1056; Kuce[i][IzlazY] = 1064.1527; Kuce[i][IzlazZ] = 1084.2117; Kuce[i][IzlazA] = 0.0000;
                Kuce[i][Enterijer] = 6; Kuce[i][VW] = i+1;
}
}
Kuce[i][ImaVlasnika] = 0; Kuce[i][HCX] = 9999.0; Kuce[i][HCY] = 9999.0; Kuce[i][HCZ] = 0.0; Kuce[i][HCA] = 0.0; Kuce[i][HCModel] = -1;
Kuce[i][UlazX] = Poz[0]; Kuce[i][UlazY] = Poz[1]; Kuce[i][UlazZ] = Poz[2]; Kuce[i][UlazA] = Poz[3]; Kuce[i][BrojSoba] = 15;
Kuce[i][DostupnoZaRent] = 0; Kuce[i][RentCena] = -1; Kuce[i][hDroga] = 0; Kuce[i][Oruzje1] = -1; Kuce[i][Oruzje2] = -1; Kuce[i][Oruzje3] = -1;
Kuce[i][Municija1] = -1; Kuce[i][Municija2] = -1; Kuce[i][Municija3] = -1; Kuce[i][Zakljucano] = 1; Kuce[i][Cena] = 500000; Kuce[i][kNivo] = 12;
Kuce[i][tTorba] = 0; Kuce[i][tDroga] = 0; Kuce[i][tPizza] = 0; Kuce[i][tSok] = 0; Kuce[i][tHotdog] = 0; Kuce[i][tZice] = 0; Kuce[i][tKanister] = 0;
Kuce[i][tSemena] = 0; Kuce[i][tKoka] = 0; Kuce[i][tGDOruzje] = 0; Kuce[i][tGDProdaja] = 0; Kuce[i][tGPS] = 0; Kuce[i][tUze] = 0;
Kuce[i][HCBoja1] = -1; Kuce[i][HCBoja2] = -1;
strmid(Kuce[i][Vlasnik], "Niko", 0, strlen("Niko"), 255);
strmid(Kuce[i][Vrsta], "Vila", 0, strlen("Vila"), 255);
strmid(Kuce[i][Adresa], adresa, 0, strlen(adresa), 255);
new file[32];
format(file, 32, "Vlasnistva/Kuce/%d.ini", i);
dini_Create(file);
//SacuvajKucu(i);
new str[128];
format(str, 128, "Kuca na prodaju! (%d)\nVrsta: %s\nAdresa: %s\nCena: $%d | Nivo: %i", i, Kuce[i][Vrsta], Kuce[i][Adresa], Kuce[i][Cena], Kuce[i][kNivo]);
KucaLabel[i] = CreateDynamic3DTextLabel(str, 0x00FF00AA, Kuce[i][UlazX], Kuce[i][UlazY], Kuce[i][UlazZ], 25, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 100.0);
KucaPickup[i] = CreateDynamicPickup(1273, 1, Kuce[i][UlazX], Kuce[i][UlazY], Kuce[i][UlazZ]);
break;
}
}
}
return 1;
}

Jel imas ucitavanje pri pokretanju servera?
Nisi dao kod gde ti cuva sve ovo, u ovom kodu samo si napravio prazan fajl.
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2013, 03:52:10 PRE PODNE od KopriVa
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

format(fajl, 32, "Vlasnistva/Kuce/%d.ini", i);
EL NIJE TO?

evo naso sam ovo to je bilo pod */
public SpremiImovinu()
{
   new fajl[64];
   for(new i; i < MAX_KUCA; i++)
   {
       format(fajl, 64, "Vlanistva/Kuce/%d.ini", i);
       if(fexist(fajl)) SacuvajKucu(i);
       else continue;
   }
   for(new i; i < MAX_STANOVA; i++)
   {
       format(fajl, 64, "Vlanistva/Stanovi/%d.ini", i);
       if(fexist(fajl)) SacuvajStan(i);
       else continue;
   }
   for(new i; i < MAX_VIKENDICA; i++)
   {
       format(fajl, 64, "Vlanistva/Vikendice/%d.ini", i);
       if(fexist(fajl)) SacuvajVikendicu(i);
       else continue;
   }
   for(new i; i < MAX_FIRMI; i++)
   {
       format(fajl, 64, "Vlanistva/Firme/%d.ini", i);
       if(fexist(fajl)) SacuvajFirmu(i);
       else continue;
   }
   for(new i; i < MAX_JFIRMI; i++)
   {
       format(fajl, 64, "Vlanistva/JFirme/%d.ini", i);
       if(fexist(fajl)) SacuvajJFirmu(i);
       else continue;
   }
   for(new i; i < MAX_HOTELA; i++)
   {
       format(fajl, 64, "Vlanistva/Hoteli/%d.ini", i);
       if(fexist(fajl)) SacuvajHotel(i);
       else continue;
   }
   for(new i; i < MAX_GARAZA; i++)
   {
       format(fajl, 64, "Vlanistva/Garaze/%d.ini", i);
       if(fexist(fajl)) SacuvajGarazu(i);
       else continue;
   }
   for(new i = 1; i < 18; i++)
   {
       SacuvajOrg(i, 1);
       SacuvajOrg(i, 2);
       SacuvajOrg(i, 3);
   }
   StaffPoruka(CRVENA, "VGSerucity | {FFFFFF}Dinamicko spremanje organizacija, mafija i bandi zavrseno!");
   return 1;
}
al sam dobio erore zbog sacuvajkucu i toga nest
C:\Users\dominik\Desktop\Vortex Gaming\gamemodes\VGRPGv1.pwn(50256) : error 017: undefined symbol "SacuvajKucu"
C:\Users\dominik\Desktop\Vortex Gaming\gamemodes\VGRPGv1.pwn(50262) : error 017: undefined symbol "SacuvajStan"
C:\Users\dominik\Desktop\Vortex Gaming\gamemodes\VGRPGv1.pwn(50268) : error 017: undefined symbol "SacuvajVikendicu"
C:\Users\dominik\Desktop\Vortex Gaming\gamemodes\VGRPGv1.pwn(50274) : error 017: undefined symbol "SacuvajFirmu"
C:\Users\dominik\Desktop\Vortex Gaming\gamemodes\VGRPGv1.pwn(50280) : error 017: undefined symbol "SacuvajJFirmu"
C:\Users\dominik\Desktop\Vortex Gaming\gamemodes\VGRPGv1.pwn(50286) : error 017: undefined symbol "SacuvajHotel"
C:\Users\dominik\Desktop\Vortex Gaming\gamemodes\VGRPGv1.pwn(50292) : error 017: undefined symbol "SacuvajGarazu"
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2013, 10:07:31 PRE PODNE od [USS-RPG]Buljan