[pomoc]putovnica

Započeo [Euro Samp]Shadow, Avgust 02, 2013, 18:34:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

skripta koju koristim:nevazno
detaljan opis problema :
napravio sam cmd za kupnju putovnice kad igrac napise cmd onda mu se prikaze dialog di pisu oni kurci i ima DA i NE ja stisnem da nista se ne pokaze stisnem ne opet se nista ne pokaze
evo cmd:
CMD:kupiputovnicu(playerid, params[])
{
    if(PI[playerid][Putovnica] > 0 ) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Vi vec imate putovnicu!");
    SPD(playerid, 285, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Kupnja Putovnice", "{FFFFFF}Kupnja putovnice.\n\n{FF0000}kupnja putovnice kosta 5000 dolara.\n\nUkoliko ju zelite kupiti pritisnite DA ukoliko nemate novaca ili necete pritisnite NE!\n\nKupnjom putovnice mozete putovati bez placanja granice i mozete putovati trajektom bez placanja karte.", "DA", "NE");
return 1;
}

evo dialog
if(dialogid == 285 && response)
{
new kkk[MAX_PLAYER_NAME], upit[128];
ImeIgraca(playerid, kkk);
    switch(listitem)
    {
        case 0:
        {
            if(PI[playerid][Novac] < 10000) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Nemate dovoljno novca!");
            PI[playerid][DozvolaOruzje] = 1;
            NovacMinus(playerid, 10000);
            MayorInfo[1][Budzet] += 5000;
            SCM(playerid, SVETLOPLAVA, "* Kupili ste putovnicu cestitamo.Za dva sata cete moci putovati dok policija upise novu putovnicu.Sad mozete bezbrizno putovati bez placanja carine i placanja karte za trajekt.!");
format(upit, 128, "UPDATE `Igraci` SET `Putovnica` = '1' WHERE `Ime` = '%s'", kkk);
mysql_query(upit, THREAD_OSTALO);
}
}
}

to  nevalja ima onih koji znaju pa neka napisu

if(dialogid == 285 && response)
{
new kkk[MAX_PLAYER_NAME], upit[128];
ImeIgraca(playerid, kkk);
        if(response == 1)
        {
            if(PI[playerid][Novac] < 10000) return SCM(playerid, GRAD2, "(greska) Nemate dovoljno novca!");
            PI[playerid][DozvolaOruzje] = 1;
            NovacMinus(playerid, 10000);
            MayorInfo[1][Budzet] += 5000;
            SCM(playerid, SVETLOPLAVA, "* Kupili ste putovnicu cestitamo.Za dva sata cete moci putovati dok policija upise novu putovnicu.Sad mozete bezbrizno putovati bez placanja carine i placanja karte za trajekt.!");
format(upit, 128, "UPDATE `Igraci` SET `Putovnica` = '1' WHERE `Ime` = '%s'", kkk);
mysql_query(upit, THREAD_OSTALO);
}
}

probaj
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

e napravio sam tako i kad sam stisno da pisalo je da nemam dovoljno novaca OK al kad sam si postavio deset K onda kad stisnem DA ona mi se ne prikaze nistza