(pomoc) nmogu uci u vozilo

Započeo Jack_Ass, Avgust 02, 2013, 15:54:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skripta Nezz
problem : napravio sam v2 sistem auta i sada kada kupim auto i ako ga zakljucam nemogu uci u njeg a da ga otkljucam moram biti na mestu vozaca sta da radim ?
dio skripte:
Ew sta sam barko znaci kopiro v1

v:

for(new i; i < sizeof(VoziloInfo); i++)
{
    if(VoziloInfo[i][vID] == vehicleid)
    {
        if(VoziloInfo[i][vImaVlasnika] == 1)
{
    if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] == i || VoziloInfo[i][vZakljucan] == 0 || PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6)
      {
          if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6) SCMF(playerid,-1,"[Y:RP] "ZELENA"Ulazite u vozilo ID: %d!",i);
new string[128];
format(string,sizeof(string), ""CRVENA"Privatno Auto | "SIVA"Vlasnik: "CRVENA"%s", VoziloInfo[i][vVlasnik]);
    SCM(playerid,-1,string);
return 1;
}
else
{
new string[128]; SetPlayerPos(playerid, Poz[0], Poz[1], Poz[2]);
        format(string,sizeof(string), ""CRVENA"Auto Zakljucan | "SIVA"Vlasnik: %s", VoziloInfo[i][vVlasnik]);
    SCM(playerid,-1,string);
      return 1;
}
}
}
}

ew sta sm napravio mozda sam nedje zezno ?

for(new i; i < sizeof(VoziloInfo); i++)
{
    if(VoziloInfo[i][vID] == vehicleid)
    {
        if(VoziloInfo[i][vImaVlasnika] == 1)
{
    if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta2] == i || VoziloInfo[i][vZakljucan] == 0 || PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6)
      {
          if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6) SCMF(playerid,-1,"[Y:RP] "ZELENA"Ulazite u vozilo ID: %d!",i);
new string[128];
format(string,sizeof(string), ""CRVENA"Privatno Auto | "SIVA"Vlasnik: "CRVENA"%s", VoziloInfo[i][vVlasnik]);
    SCM(playerid,-1,string);
return 1;
}
else
{
new string[128]; SetPlayerPos(playerid, Poz[0], Poz[1], Poz[2]);
        format(string,sizeof(string), ""CRVENA"Auto Zakljucan | "SIVA"Vlasnik: %s", VoziloInfo[i][vVlasnik]);
    SCM(playerid,-1,string);
      return 1;
}
}
}
}