[DayZ] Prvi na našem jeziku [Najava]

Započeo O'Dwyer Bartholomew, Jul 31, 2013, 17:19:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

DAYZ BALKAN

KARAKTERISTIKE
     - Mod koristi
- jmAC (joematt anticheat, on je joÅ¡ u bazi izrade ali uraÄ'eno je dosta stvari, nemoguće je da se provali jer koristi samo varijable,nikakav "GivePlayerMoney, GivePlayerWeapon" .
-mCom(matt komande, nije nešto brz, ali za razliku od ostalih je unikatan)

SPREMANJE/SAÄŒUVANJE

- Mod koristi mySQL, razlog tome je da želimo da naš mod ima sve novo, mySQL je sada dosta brz i napredan te nam daje bolju i bržu pomoć na 'internetu'.

REGISTRACIJA

- Za razliku od ostalih servera, naša registracija je jako jednostavna, slike će ubrzo da budu postavljene.
- Sve Å¡to trebate je da ukucate lozinku.
- Negdje ste se izgubili? Ma briga me idem relog... NE, to kod nas nema, kada odete sa servera pozicije vam se sačuvaju te kada pristupite serveru odma vas vrati na staru poziciju.
- Na ovom serveru nema adminski leveli, za sad je tu samo glavni admin, 1338. Razlog tome je jer ne  želimo da budu admini te da abusaju, ali naravno uvijek možete postat admin.

FORUM(ingame)
- Forum ne planiramo jer će se sve odvijati putem igre. Kako,Šta?
- Ovo je jedna bolja ideja, a i nije teška za napraviti, sve prijave/žalbe će se odvijati putem igre, tj sve će se odvijati u igri, komandom i putem dijaloga jednostavno nam pošaljete poruku na internet te ćemo mi sve provjeriti. Naravno mi imamo tajni UCP sa kojim upravljamo korisničkim podatcima,žalbama,prijavama.

CILJ IGRE(survive)
- Cilj igre je preživljavanje, oko vas su ljudi(zombiji i igrači) koji trebaju hranu da prežive, sve će da urade kako bi dobili tu hranu, vi sakupljate ostatke hrane te od njih pravite sebi hranu, ORGANIZACIJE? Na serveru je samo civilna organizacija po imenu "HAP(Help All People)"
ona prikuplja oružije te napada sve igrače,zombije koji ubijaju druge ljude, samim time ko ne živi ubilačkim životom može da postane njihov član.

Skripter zajednice je joematt, te je napisao ovu najavu...joematt

E svaka cast, uleti cu ponekad, kad se otvori, konacno nesto da valja ;) , sretno da zavrsis mod

Srecno da otvoris ne ko BloodMaster da najavljujes svi se ponadaju ono kurcina!
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: Artieâ,,¢ poslato Jul 31, 2013, 20:17:57 POSLE PODNE
E svaka cast, uleti cu ponekad, kad se otvori, konacno nesto da valja ;) , sretno da zavrsis mod
Hvala, ukoliko imate neke ideje obratite mi se na PM.

btw, neću odustat od ovoga, samo moram sredit skriptu do kraja i optimizat je

Kidaj brate. KAda ubacis to igram ti sigurno vreme zato sto volim takve zanrove :P

Ja sam za RP uvek bio i bicu ali sasvim dobra ideja sve pohvale, svraticu :D
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

vidio sam one videozapise od bloodmastera ali on je igro na MTA, bas mi se svidjelo to, mozda budem igro(ako uhvatim vremena, er neam dovoljno ni za svoj :D)..

Svaka cast, sto se tice skripte, i samog koda koji koristis.. Sretno
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Sretno vam, ideja odlična.. posjetit ću vas i ja naravno, moram vidjeti to :D

Citat: StjepanS poslato Avgust 01, 2013, 10:24:56 PRE PODNE
Neka si kreno s mattovom i mojom mysql start skriptom, sretno  ;)
Zaboravio sam vas stavit u creditse... Hvala svima.

Citat: caupton'S poslato Avgust 03, 2013, 14:45:19 POSLE PODNE
Odlicno Joe samo gas, i do kraja.
Hvala, od sutra sam na moru pa nastavljam od petka/subote, tako da ću brzo stavi nove novosti.