[Pomoc] Zabode server...

Započeo Maksi, Jul 30, 2013, 17:08:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: e ovako udjem na server jedan sto radim sa drugom uskoro ga otvaramo i na kucnom serveru a i na host kad uploadujemo mod sve radi perfektno nego cim sednem u neko vozilo na F ili G odma zabode i ako je neko oko mene odma mi pojavi da je otisao afk onda ne radi ni jedna komanda nista...sednem na primer u vozilo neko i pocnem da pokrecem motor i ono tu zabode isto...ovom drugaru kod koga je mod je sve ok on pokrene motor vozi pise sve ok a meni i jos jednom drugom liku kad pokusamo da pokrenemo motor il sednemo na G u vozilo ono zabode i moramo relog...Zna li iko u cemu je problem?
Skripta koju koristim: /
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično): /

Imao sam problem sa zabadanjem ali u pocetku,reinstaliraj gta...

Inace ja sam taj "drugar" :D probaj ovo sto ti streetboy kaze poslacu ti na pm link da skines ako hoces
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Ali to je problem samo na ovom modu i serveru ne na ostalima,na ostalima je ok...?

Citat: |LZ| Maksi poslato Jul 30, 2013, 17:49:25 POSLE PODNE
Ali to je problem samo na ovom modu i serveru ne na ostalima,na ostalima je ok...?
Isto je bilo kod mene,reinstaliraj pa javi...

Reinstallirao i opet isti problem na istom serveru...

Onda je do tog servera,ili mozda previse objekata na tom mjestu...

I ja isto mislim da je do servera,nije do objekata mogu otici negde gde nema ni jednog objekta u blizini u drugi grad i opet pokusati i opet ce biti isto..

Citat: |LZ| Maksi poslato Jul 31, 2013, 13:15:34 POSLE PODNE
I ja isto mislim da je do servera,nije do objekata mogu otici negde gde nema ni jednog objekta u blizini u drugi grad i opet pokusati i opet ce biti isto..
Onda jbg,menjaj server...

Ako je do servera kako meni i jos jednom frajli ne smeta msm sve je normalno, videcemo jos dok sredim include na hostanom...
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Avgust 01, 2013, 01:35:12 PRE PODNE
Ako je do servera kako meni i jos jednom frajli ne smeta msm sve je normalno, videcemo jos dok sredim include na hostanom...
Ne znam sta moze biti,pogledaj u server_logu ako nista drugo... :-\

Hvala na pomoci svakako, ako te zanima bilo je do brzinomera, ovde moze lock(cuo sam se sa maksijem ne bode mu vise)

Citat: |LZ| Bugi poslato Avgust 04, 2013, 00:11:53 PRE PODNE
Hvala na pomoci svakako, ako te zanima bilo je do brzinomera, ovde moze lock(cuo sam se sa maksijem ne bode mu vise)
Super onda,drago mi je da ste sredili to :)
Katanac :D