[POMOC] SKRIPTA

Započeo FarkiAs, Jul 29, 2013, 14:27:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

FarkiAs

skripta: moja
opis problema: server nakon nekog vremena zna past, ima li ko da zna zbog čega, tačnije ima li neki fix
dio skripte: dam Å¡ta treba

skini detectcrash tak nekako, i skini .so ako je za gpanel a ako nije skini onda .dll i kad ti padne u server logu cete ispisat zasto
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

FarkiAs

Citat: Crazyn3ss poslato Jul 29, 2013, 14:32:40 POSLE PODNE
skini detectcrash tak nekako, i skini .so ako je za gpanel a ako nije skini onda .dll i kad ti padne u server logu cete ispisat zasto

Skinuo sam nešto me YSI jebe, on kreša a koristim zadnju verziju, možeš mi ti dati koji ti koristiš i ne pada ti server(download link) da skiinem plsss

Kada pokrenes samp-server.exe otvori ti se onaj crni programicic, preko njega pokreces srw, eh kada ti to " padne " uzmi idi u server log.txt i pogledaj sta ti pise na kraju dole i postavi u code ako moze.

Citat: Pajser poslato Jul 30, 2013, 14:02:09 POSLE PODNE
Citat: Crazyn3ss poslato Jul 29, 2013, 14:32:40 POSLE PODNE

Skinuo sam nešto me YSI jebe, on kreša a koristim zadnju verziju, možeš mi ti dati koji ti koristiš i ne pada ti server(download link) da skiinem plsss
trazi ysi 3.0 verziju ta nova kresa svima,
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!