Kakvo vama stanje u skoli?

Započeo Kiki_Radeon, Jun 08, 2010, 15:51:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Fizika i Matka su 1.A nevirujem da cu na popravni je iz Matke i Fizike mi je razrednica pa... to ce bit 2 xD...a prosjek jedno 2.9 3.0.....A neopravdanih 1 jer me nikad ne zapise kad bizim  :D,Jednom sam na cjeli dan i razrednica mislila da smo nas 3 bolesna haha :P

Ma danas sam 3 rijesio :) imam jos Tehniacku mehaniku,matematiku i Osnove elektrotehnike :)

M-Gun

Citat: ♫â—,,Chris►♪ poslato Jun 08, 2010, 19:57:57 POSLE PODNE
Hah, prosjek mi je od 3.3-3.7 ali najvjerovatnije ce 3.5 :P neopravdanih imam 2....

Zivuci dokaz da i uz Balkan SAMP mozete dobro i uciti :D :P

Eto možda padam jedan predmet a ako ne padam prolazim s 3. Ja sretan samo da proÄ'em. :-))

sine vi ste ocajni nisan vidia knjigu od 9. misec prolazim s 5
MOLIMA VAS POGLEDAJTE VIDEO I LAJKAJTE + SUBSCRIBE
http://www.youtube.com/watch?v=5Qf8DzbP4pY

HVALA!!!!

On ti ide 8. razred ja mislim.  >:(
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Imsm jos 3 kolcine za ispraviti...1 neopravdani i pismena opomena...
Mysterious roleplay

ja sam 1 opce gimnazije u dbk i meni je sada stanje relativno lose ima jos puno toga za ispravit ali ako sve ispravim sto se nadam :) bit ce oko 3.75

ajde zelim vam srecu da ispravite jedinice

Citat: galeb poslato Jun 08, 2010, 16:17:12 POSLE PODNE
vjerovatno hrvatski popravni, popravni matisa :D... moram ispravljat pomocne brodske motore, pomorstvo.....

pretpostavljam ko ti je iz matiÅ¡e xD....jer je i meni i jedva sam 2 izvukao (nisam ni jednu jedinicu cijelu godinu dobio  :P :P ) ali inace prosjek 4.1 4.2 a na polugodistu mi bilo 4.4 al sam spustio jer mi je dosadilo ucit xD