Oprostite

Započeo Ne zovi, Jun 07, 2010, 20:07:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ja sad prije nego sto odem sa razredom...zelio bih vam se svima ispricat za moje gluposti i raznorazne stvari...sad sam tek shvatio...ja sam jos djete...trebam se igrat ko normalna djeca i ne vrjedat starije od sebe....oprostite svi POSEBNO Sam...posto njemu sam najvise psovao itd...Ja vas volim ako je  Moguce da mi oprostite...Hvala!

PS:Admin il smod nemojte brisati temu

hh napokon si shvatio :D

Sretno na putu i uživaj

Nadam se da si shvatio, ili si ovo tek tako napisao zato jer je onaj Deo otvorio malo prije temu.
I sretan put  ;)
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Nemam ti sta oprostit, budi malo vise u prirodi sa loptom i sa drugom djecom i ispravit ces stvar  ;)
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: [ED] ZicMortal poslato Jun 07, 2010, 20:16:09 POSLE PODNE
Nemam ti sta oprostit, budi malo vise u prirodi sa loptom i sa drugom djecom i ispravit ces stvar  ;)
Nekad mislim da se to nas ne tiče hoće li on igrati kompjuter ili vani skakati :)

Citat: ♫♪ Elmedin â™, ♪♫ poslato Jun 07, 2010, 20:17:31 POSLE PODNE
Citat: [ED] ZicMortal poslato Jun 07, 2010, 20:16:09 POSLE PODNE
Nekad mislim da se to nas ne tiče hoće li on igrati kompjuter ili vani skakati :)

Dobro mislis, takoder sta da ti oprastamo pa nismo ti mi roditelji il sta ja znam lol :)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

pa zelim da oprostite sto sam cinio gluposti i psovao...hvala vam na oprostu

napokon je shvatio xD...
ajde barem jesi... :D

Citat: MreR poslato Jun 07, 2010, 20:39:04 POSLE PODNE
hvala  Sam:D
ma sve ok mrer...
btw smiri malo ovog maxa xD...
Poslednja Izmena: Jun 07, 2010, 20:47:14 POSLE PODNE od Sam ツ

volim te <3.salim se xD ae uzivaj
i dalje ti nisam oprostio.ako oces da ti oprostim ---> 100 evra  :-*
Panda,Razor FTW