[Pitanje] Objekti

Započeo αησηумσυѕ, Jul 06, 2013, 14:44:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Map editor koristim samo da brisem objekte, radim samo sa MTA, znaci ovo ne moze ?

Miloshe kako nebi moglo?

Samo je kompliciran nacin jer moras mjenjati fajlove, te moras mjenjati default objekte za te bollarde te kasnije trebas zapamtiti koje objekte si zamjenio da znas konvertirati.

Zato jer ti nisi uspio neznaci da i drugi nece. Isto tako nisi ni znao brisati default objekte iz MTA po mojem tutorialu a sad si ga iskopiro cijeloga i napravio video od njega. Znas nije lijepo uzimati tudje zasluge pod svoj rad. :-)

Ne znam Map Editor mi nekako kove tj koci se po malo, nisam ni shvatio kako se dodaje objekat dok u MTA mogu da napravim mapu s obicnim objektima kao neko sa 0.3e i ostalim dodacima :D

ado97

Pokušaj pronaći odgovor na ovo na nekom MTA forumu , koji je isključivo za to zadužen .
Tu imaš puno posla , mjenjaš fajlove neke i uz to neke default objekte i još svašta nešto .
Najbolje je ti je da ubaciš te objekte sve i kasnije ako već ih ne koristiš nikako izbriši ih ništa te ne košta .

Citat: elemeNtaL poslato Jul 11, 2013, 10:32:04 PRE PODNE
Pokušaj pronaći odgovor na ovo na nekom MTA forumu , koji je isključivo za to zadužen .
Tu imaš puno posla , mjenjaš fajlove neke i uz to neke default objekte i još svašta nešto .
Najbolje je ti je da ubaciš te objekte sve i kasnije ako već ih ne koristiš nikako izbriši ih ništa te ne košta .

I ti isto gluposti pricas.

Trebas skinuti si 0.3c objekte, saznati iz kojeg RCa su ti ti bollardi. Onda trebas saznati njihov ID te ID default objekata koje ces mjenjati. I sada trebas pronaci fajl u kojem su ti default objekti zamjenjeni sa 0.3c objektima ( Ja sam trazio nekih par min. te nisam nasao ) ali postoji 100%, i nakon toga ih samo moras aktivirati i to je to. A kasnije kad ih vise ne zelis ih deaktiviras i rjeseno.

ado97