[POMOC] Ubacivanje moda

Započeo Denis_Lapi, Jul 03, 2013, 14:02:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa ovako koristim NL gamemod, imam problem tj. ima i moj drugar Cvele koji koordinator hosta cije ime necu mapisati (postujemo pravila) ja sam ubacivao GM i nije htelo da ucita mod pise "Unknow" dao sam njemu on je probao ali i dalje nece, stim dosao sam da vas upitam za pomoc. Video sa dosta servera koji koriste ovaj GM i stalo mi je da ga imam na mom serveru, ali nece da se upload kao sto sam vec rekao.. Molio bih vas za pomoc, Hvala unapred..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Moze li neka pomoc... :D ?

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

To ti je mysql mod a ako ne znas nista o mysql nemoj ni da pocinjes, takodje treba ti i databaza :)

Imam sve to, GM savreseno radi na kucnom servveru, ali problem je u tome sto ne zna niko kako da ga upload na GP pa cak ni vlasnici hosta..u tome je problem..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

MOze li neko drugi pomoci?

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Eto možda bih ti i pomogao ali neću,  :D znaÅ¡ Å¡to, zato Å¡to radiÅ¡ DP, čitaj pravila, zato Å¡to je NL najgori mod koji svi koriste na serverima i imaju po 100 igrača za razliku od onih koji mod prave od 0(koji se trude), i zato Å¡to pojma nemaÅ¡ o MYSQL, kakve ti je koristi preimenovati i ubaciti na host

Hvala brt sto si mi pomogao, a ti [AG]Artieâ,,¢ ako ne verujes da radim svoje stvari ti dodji kod mene na test server, ovaj GM radim po narudzbini za drugove koji ce ostvarati server, ali i tamo ima dosta stvari koje sam ja radio i da..ne menjam samo ime vec i MOD..sto se tice mysql, pa dobro niko se naucen nije rodio a tebe ako je majka iz utrobe izbacila takvog svaka cast mada, cisto sumljam da je tako..Ako vec neces da pomognem onda nemoj i da pises, samo se javljas tu kao neki besposlicar koji ne zna nista drugo da radi u zivotu nego da provocira...Pozdrav pametni..
Fa®kiaSâ,,¢ tebi brt hvala.. :D

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Nemam namere da se raspravljam sa besposlenim ljudima, idi napolje i uzivaj nadisi se malo svezeg vazduha, pa posle dodji i budi normalan..

MOlim administratore da lock temu..posto se besposleni ljudi mesaju i prave pometnju

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com